Последен филм што го гледав е... Ќе ми го објасни ли некој филмот? Од што беше толку глуп живците си ги скинав и на крај ништо не сфатив
Последен филм што го гледав е... Back-up plan ....по којзнае кој пат. Секогаш ме расположува и релаксира :up:
Последен филм што го гледав е... конечно го изгледав Сибирскиот Берберин од 1998,, и стварно мозрам да го пофалам Доста интересен и браво за поим исмевање на американциве со моментот МОЦАРТ... Spoiler Sibirskij.cirulnik.1998 Го гледав и ЕЛОИСЕ 2009 не ме плени толку мнн *раскажува за њубов меѓу 2 девојки ..и некои плус нешта... Habitacion en Roma 2010 едвам изгледав 20 мин ,,,, умрев од досада,,,, и ако еротиката било во гледање на 2 жени во една хотелска соба (може се променило после)...за мене ништо посебно Dans.Ton.Sommeil.2010 http://www.youtube.com/watch?v=81vw0Rq62rk нешто малку различно... ама веќе видено
Последен филм што го гледав е... Па освен тоа дека не се присутни во реалниот свет,,, и се секако само присутни во некоја друга димензија..па и нема баш мнн мнн што да се разбере Инаку Феминки ја знам и јас финтата со десен клик и ке се отвори која и да е сликата прикачена, во постот....Но не е така!!!.... Spoiler за да го видам ова сликиче го копирав од Цитирам опцијата Сепак Ве молам да го ставате и името на филмот кога постирате нешто Не секогаш се отвараат... ПОззз
Последен филм што го гледав е... Mrtav ladan стомакот се уште ме боли од смеење http://www.youtube.com/watch?v=QcmD3-0TtRk
Последен филм што го гледав е... HOUSE OF BONES Типично филмче од scy-fy каналот. Скромна реализација, но интересна идеја. Сепак, го препорачувам повеќе The Lost Room, за љубителите на ваков жанр.
Последен филм што го гледав е... Колку пати и да го гледам, никогаш нема да ми здосади, и нема да го завршам без плачење Многу се разнежнив, го обожавам коњчево.
Последен филм што го гледав е... Spanglish ми текна на филмчево го имам гледано неколку пати на А1 па си го симнав интересно филмче за опуштање кој не го гледал ви го препорачувам.
Последен филм што го гледав е... Blood Diamond, ама не успеав да го догледам прееска, вечер ќе си го догледам цел