Последен филм што го гледав е... Јас им се запнав нешто на анимираните филмови деновиве па вчера го изгледав Corpse Bride на Tim Burton и можам да кажам дека навистина е прекрасен, со пеењето и ликовите, знаете, режисерот во негов откачен стил . Кој не го гледал, обавезно да го погледне. Позз
Последен филм што го гледав е... Добар филм. Ама бидејќи претходно го изгледав трејлерот, и веќе знаев што ќе се случи. Долг трејлер бе. Не го гледајте пред филмот.
Последен филм што го гледав е... Berlin Calling Paul Kalkbrenner во главна улога. Како за непрофесионалец одлично. Музиката феноменална, барем за мој вкус. Добар. Типичен ДиЏејски филм. И уште не можам да сфатам зошто не ги изостават дрогите негде во ваквите филмови. Чисто ради јавност.
Последен филм што го гледав е... http://www.youtube.com/watch?v=CUiCu-zu ... ture=share Солидна екипа, доста смешки...иако малце ме пецна 1,70 гигабајти верзијата.
Последен филм што го гледав е... Јакооооо, леле како Бјонсе и покажа на таа кучката хахахах така треба
Последен филм што го гледав е... Добар филм, добра приказна ... и уште подобра продукција Вреди да се погледне
Последен филм што го гледав е... Ова е според книгата??? Морам да го гледам!! Како ти се допаѓа тебе? *Да не бидам оф-топик:
Последен филм што го гледав е... Не очекував филмов волку многу да ми се допадне...малку актеркава не ми е за во ваква улога,не сум навикната да ја гледам во вакви улоги..а актеров ми е преубав...но кога е без коса онака со тие грдосиите на фаца