Последен филм што го гледав е... Филмчево дур го најдам на нет...... на телевизија на бугарскион канал го превеле „500 моменти љубов“ само бројчето 500 го погодиле у преводот...
Последен филм што го гледав е... Предобар, како и првите 3! Одлични музика, сценографија, ефекти Spoiler И овој Џек се разубавил море, море
Последен филм што го гледав е... Колку е само убав филмот!! Прекрасно е се...Ви го препорачувам на сите романтични душички
Последен филм што го гледав е... Серија која ја даваат на Фокс лајф. Интересна е. Ама, во секоја епизода има нешто различно, не е споена.
Последен филм што го гледав е... HANNA Да, да, да. Конечно нешто интересно и различно. Супер филм. Музиката е одлична.
Последен филм што го гледав е... Elle: A Modern Cinderella Tale Најбледата копија на пепелашка која сум ја гледала до сега.
Последен филм што го гледав е... Последен филм што го гледав е The Rommate со Лејтон Мистер и Минка Кели.Добро Трилер филмче е и после овој филм се сомневам дека ке сакам да имам цимерка.Ми се допадна глумата на Лејтон(Блер од Озборувачка) која во овој филм е психопат.
Последен филм што го гледав е... http://www.youtube.com/watch?v=xU4ReVEemN0 Подобар филм немам гледано неколку години екстра трилер !
Последен филм што го гледав е... Имам нов филм на листата омилени, а тоа е овојГо изгледав синоќа и ме остави без зборови.Не беше филм за кој треба многу да си сконцентриран и да го тупиш но е филм со добро осмислена приказна на тема љубов.Актерите толку се внесени во глумата што мислиш стварно се толку вљубени.Ми се допаднаа и двајцата, прекрасни се.И филмот го препорачивам мислам дека неможеш да останеш рамнодушен на него.
Последен филм што го гледав е... GHOST WORLD Чукнат, ама добар. Скарлет Јохансон си немала абер од глума уште од мало.
Последен филм што го гледав е... Ништо посебно. Очекував повеќе. Дури после тоа видов дека е од режисерката на Твајлајт ама можев и да погодам.
Последен филм што го гледав е... Почнав да го гледам пред некое време и ми се зачини интересен и викам ај денес да го догледам.И го пуштив и како минуваше времето се подосаден и подосаден.Многу ми го исфалија, а многу досаден. Од плачење ни П немаше, ама баш ни солза ми надојде, ни абер од солза.