Последен филм што го гледав е... не сум го гледала, али малце романтика не е на одмет со актерите од Notebook и Dear John..дури и причата е нешто слична, го гледав трејлерот али у секој случај ете предлог а јас одох да го симнам
Последен филм што го гледав е... Е дали е добар овој филм.Рејчел ми е една од омилените глумици но слушнав многу негативни критики за овој филм па не знам дали вреди да се гледа.
Последен филм што го гледав е... А како ќе го симнеш кога не е излезен се' уште? http://www.imdb.com/title/tt1606389/
Последен филм што го гледав е... баш сега сакав да го гледам.. се надевам и јас ќе се изнасмеам трејлерот смешен ми изгледаше
Последен филм што го гледав е... Филмот не е излезен иначе прочитав за што се работи и ќе биде одлична љубовна приказна уште и Рејчел во главната улога едвај чекам да излези.
Последен филм што го гледав е... A јас мислев демата се вика: Последен филм што го гледав е... Да не бидам оф-топик: Тотално без врска, залудно изгубено време, ама морав заради сестра ми (да поминеме малку време заедно, таа обожава вакви филмови)
Последен филм што го гледав е... порано го обожавав филмов, на мала возраст до 2 и пол сум чекала да го гледам. Никаде не го најдов за симнување ама кога го начекав вчера на ТВ1000.....ухххх мераци може не е нешто посебно ама јас секогаш си се смеам и ептен ја љубам шеронката туке, бре каква жена