Последен филм што го гледав е... Штрумфета, Господ да те поживее филмов што го постираше Книгата ми е една од омилените, а заборавив филмов да го гледам. И сега го пуштив одма и гледам и си пуштам по некоја солза. На средбите со најка му толку е трогателно... И браво за изборот на актерите, сите совршено одговараат на мојата претстава за ликовите Рејчел е апсолутно прекрасна и е совршен избор за улогата
Последен филм што го гледав е... Zena sa slomjenim nosom - па и не ми се нешто кој знае колку допадна, добар е ама има и подобри
Последен филм што го гледав е... Интересна изработка, ме држеше заинтересирана до самиот крај. Иако крајот не ми се допадна нешто посебно и мислам дека можеле многу подобро, крајната оцена за филмов е солидна.
Последен филм што го гледав е... CLOCKWISE Џон Клиз и - журката е загарантирана... - Left. - Right. - Ok, right. - Noooo, left, left, left !!!
Последен филм што го гледав е... И тоа случајно на 9 јуни, за да му честитеме на Џони роденден интересен филм, иако нема некоја посебно тешка содржина. Битно Филип ептен беше секси
Последен филм што го гледав е... The Lincoln Lawyer Добар, ама нема некој wow ефект. Matthew McConaughey е срцка.
Последен филм што го гледав е... Aко сакате возбудливи филмови,што ке се внесете во него и очекувате секоја минута,гледајте го Oдличен е! Aко некој знае вакви други возбудливи филмчина нека пиши
Последен филм што го гледав е... Nim's Island Интересен авантуристички филм кој ви го препорачувам. За одличните глумци да не праиме муабет.
Последен филм што го гледав е... Конечно го гледав со убава снимка и без да го мотам, приказната е убава иако за секоја сцена знаев што ќе се случи не премотав и гледав до крај, малку ( малку поише) плачев ама се е добро кога добро ќе се заврши. Сепак имав преголеми очекувања за филмов, али не е лош. Иако книгата е подобра и сеуште ми е омилена. И го гледав хенговер2, онака океј е опуштање и тепање време, иако кецот според мене ќе биде незаменлив.
Последен филм што го гледав е... Прекрасна љубовна приказна. Се разнежнив. Си пуштив и неколку солзички
Последен филм што го гледав е... Се согласувам преубав филм го гледав пред една година и тоа повеќе пати и секогаш плачам а особено на сцената во која се среќава со неговата ќерка.Арно ме потсети пак да си го изгледам ја обожавам Рејчел.
Последен филм што го гледав е... Очекував помалце и баш пријатно се изненадив. Одлично филмче за опуштање
Последен филм што го гледав е... Денес ги гледав The hangover 2 Date Movie The grudge 3 Just go with it. Искрено од Дејт Муви, посмотан, и побезврска филм немам гледано. Д граџ, е онака супер, малце страшен, али интересен, после се мислиш што ќе биде со девојчето, итн, итн. Џст гоу вит ит, премногу ми се допадна, и Хенговр, беше супер, лајт филмче.