Последен филм што го гледав е... Абе како мало детенце Ни не знаев дека имало и втор дел, овој ми беше омилен цртан кога бев мала и уште ми е и сега колку бев ќефна кога случајно открив дека има втор дел.Го гледав и што да кажам прекрасен како секој филм од Дизни
Последен филм што го гледав е... Многу добар филм..Измешан е али се се рзјаснува на крај Како и секогаш
Последен филм што го гледав е... Eve dobra drama komedija so Tyler Perry, Janet Jackson i Sharon Leal..Prekrasen e
Последен филм што го гледав е... Ќе може да ми кажеш од кај го симна hangover2 или линк да ми дадеш зашто не можам нигде да го најдам
Последен филм што го гледав е... Совршен, според мене. Преубава музика, сцени, а како играат .Муабет да не праиме.
Последен филм што го гледав е... Хаха не да е закон Софи Како само сум се смеела додека го гледав Иначе да не бидам оф топик, последен филм што го гледав е: From Prada To Nada! Убав е филмов, лесен за гледање
Последен филм што го гледав е... Tрендафилка баш сакав овај филм да го земам,фала за предупредувањето инаку последно гледано Kil Bill