Последен филм што го гледав е... Не знам дали да го ставам во гледан, имајќи во предвид колку пати задремав .Ништо посебно, очекував нешто поинакво.
Последен филм што го гледав е... Why did I get married too? Баш баш ми се допадна, иако мислам не е нешто нов Мој тип на филмче, чим успеал да ме расплаче му давам 5-ка!
Последен филм што го гледав е... How do you know Spoiler Hемам пофални зборови,ке заспиев додека го гледав,растегнато,бавно,досадно
Последен филм што го гледав е... Hangover 2 И The break-up, си мислиш обична романтична комедија со лесно предвидлив крај, ама сепак не.
Последен филм што го гледав е... Meханичарот Уф јас како ме пали овој тип Ах Џејсон што ти мислам јас Иначе филмчево е супер акција, малце со повеќе крв ама добро е, ми се допаѓа ептен, посебно што до самиот крај е неизвесен. Љубителки на акции ви го препорачувам i am watching you
Последен филм што го гледав е... Just go with it Интересен лесен филм, ама ништо ново, предвидлив е доста
Последен филм што го гледав е... Последно гледав 3 епизоди од Pretty little liars, а последен филм Bride wars
Последен филм што го гледав е... Scusa ma ti voglio sposare Одлична романтична комедија, ви ја предлагам срдечно.