Последен филм што го гледав е... Crowned and dangerous Добро постаро филмче, всушност реалната страна на изборите за мис ја покажува. На што се е способна една мисица за да ја добие титулата
Последен филм што го гледав е... Mоже ли линк од торентчето???? едвај чекам да го гледам а не сум го нашла се уште И јас мислам дека е прекрасен и навистина дека си го бива )) За овој би рекла дека повеке ја преферирам Француската(-постара) верзија на филмов... некако ми е поприродна глумата и типот таму мнн му ја делуваше сериозен
Последен филм што го гледав е... Јас последни ги гледав Hanna По ваша препорака и стварно е предобар, актерската екипа ми се допадна и Кејт добро игра во улога на негативец, ја сакам бре оваа жена,а ова девојчето сум го гледала и во други филмови многу добра актерка за нејзини години, и има прекрасни очи. Еве линкче http://thepiratebay.org/torrent/6445548 ... _XViD-EP1C The Duchess Од моите омилени типови на филм.Го сакам раскошот на овие години и ги сакам овие филмови.Кира ја споредуваат со Портман ама не ми личат бре, мислам и двете ми се одлични актерки ама Кира е малку погрда и има некако баш фаца.Инаку филмот е вистинска приказна и ме трогна однесувањето на мажите од тоа време кон своите жени, но и горда сум што сум жена токму поради силата и издржливоста што ја имале тие, а посебно е доловена во овој филм.Во филмот глуми и Ralph Fiennes и оваа улога премногу му одговара исто како Валдемор во Хари Потер.Прекрасна приказна, орекрасна костимографија и предобра актерска екипа.
Последен филм што го гледав е... Hanna е многу добар филм, пишав и погоре, филмовите со Ерик Бана и Кејт речиси сите се добри. Синоќа го гледав и овој No strings attached. Оваа Натали само мене ми е изгледа неубава, мрачна ми е и депресивна, таман си беше за улогата во Црниот лебед
Последен филм што го гледав е... Треба да го погледнат посебно девојчињата под 18 год. кои денес се се по опседнати со чет муабети на интернет ... и други кои се пронаоѓаат во оваа група
Последен филм што го гледав е... Доријан Греј, мојата омилена книга, би ти препорачала да ја прочиташ десет пати е поубава од филмот поздрав
Последен филм што го гледав е... Roommate па и не беше толку лош како што очекував, ама како и да е веќе видено http://www.youtube.com/watch?v=8mUDIohiK2I