Последен филм што го гледав е... незнам по кој пат го даваат овој филм на канал 5-плус и кога нема што да праввам ке го гледам
Последен филм што го гледав е... ааа кога ке ја видам сликаата ми текнуваа многу е страшен а 2 дел незнам дали ти е гледен уштее пострашен е
Последен филм што го гледав е... My Neighbor Totoro се навлеков на јапонско аниме, ќе отворам и тема наскоро...
Последен филм што го гледав е... Константин!Преубав ми е филмот,планирам некој ден пак да го гледам Актерката е сон.Глумата 10!
Последен филм што го гледав е... Armed and Dangerous Постар филм ама ме изнасмеа многу повеќе од сегашниве американски "комедии" А покрај тоа се работи за една од моите омилени актерки Мег Рајан
Последен филм што го гледав е... RED RIDING HOOD ... и покрај моето инаетење да не дојде на репертоар. Абре... едно тројче... од 10ка му давам.
Последен филм што го гледав е... Одличен филм, се пресмеав Paul http://www.youtube.com/watch?v=KdHUQtnJsyQ
Последен филм што го гледав е... Последниот филм што го гледав беше Pirates of the Caribbean On Stranger Tides Интересна авантура со многу смешни моменти и љубовни сцени Уживав во глупостите на Џек Спероу хаха