Последен филм што го гледав е... Јуле јас без превод гледам филмови ... Имаше постирано по темиве негде каде може да се најдат преводи ... Денес одмарав со анимирано интересно филмче
Последен филм што го гледав е... Tiger, нема слика, пиши го и името инаку јас го гледав Хостел блаѓе везе нема, Spoiler цицки дроци ебење 50 минути од филмов! побогу, да ми беше до тоа, порнич ќе глеав
Последен филм што го гледав е... Dinner for Schmucks (2010) Да го гледате ке се изнасмејте прејак е со истата екипа од Hangover
Последен филм што го гледав е... Француската верзија е многу подобра и посмешна Le diner des cons http://www.youtube.com/watch?v=pb9tf024www a последен филм што го гледав е eternal sunshine of the spotless mind со Џим Кери и Кејт Вислент ама не ми се многу допадна - не е лош ама не е до толку добар, не ми беше реален Spoiler демек со некоја справичка ќе му ја избришеш меморијата на некој човек, и тоа селективно - само она на што тој неќе да се сеќава
Последен филм што го гледав е... Секогаш е интересно да гледаш како странци учат англиски. И овде не изостанува тој факт
Последен филм што го гледав е... The Illusionist Анимиран филм, исклучително глупав и залудно потрошено време. Приказна која не сакате да ја гледате и на филм... За една спонзоруша де.
Последен филм што го гледав е... Прво овој го пуштив, воопшто не ми се допадна и го исклучив А после гледав убав постар филм, трилер од 2007год.
Последен филм што го гледав е... Синоќа го изгледав The duchess. Многу убав филм, го препорачувам на тие што не сте го гледале.