Последен филм што го гледав е... Letters to Juliet романтична комедија прекрасен филм, ви препорачувам да го гледате
Последен филм што го гледав е... Истиот по не знам кој пат. Почнав да си ги прегледувам филмовите по трети, четврти пат
Последен филм што го гледав е... Не знам што ми стана денеска со филмовиве втор филм за денеска... My Mom's New Boyfriend - исто, романтична комедија 8/10
Последен филм што го гледав е... 5ive days to midnight Добар, само крајот беше слаб. Мини серијалче, во кое професор по физика ќе најде актовка која содржи детаљи околу неговото убиство кое ќе се случи за 5 дена.
Последен филм што го гледав е... Едвај чекав да го гледам, ама не се покаав - вредело. Преубав е, многу ми е таков тажен, со солзите во очи си го гледав (добро ми падна некоја несаќајќи сум ја пуштила де), содржаен, глумците убави и целиот филм преубав, а и непредвидлив навистина очекував поинакви работи од тие кои се случуваа и тоа ме растажуваше (добро, среќа не умре Џонтоа е само добрата работа освен љубовта). Стопати да го гледам, пак ќе ми биде интересен.
Последен филм што го гледав е... Девојки ќе ве замолам доколку пишувате нешто од дејствието во филмот ставете го во spolier .
Последен филм што го гледав е... She's The Man. После колку време да се насмеам на филм. Инаку освен Џим Кери, Еди Марфи и актерот што глуми во Just go with it никој друг не ме смее. едит: Адам Сандлер се викаше.