Последен филм што го гледав е... И конечно го изгледав Вода за слонови Прекрасен е филмот, ми се допадна, иако нормално, книгата е подобра
Последен филм што го гледав е... Mи се допадна, не очекував да е таков филмот- сакам такви романтични филмови, а Одри ми е преубава жена, и не знам дали и е гледан на Ливинг, ама сигурна сум дека би и се допаднал, некако кога го гледав сакав и таа да е со мене, заедно да го гледаме
Последен филм што го гледав е... Гледан ми е гледан И да знаеш дека сакам да го гледам пак, во твое друштво Филмот е волшебен
Последен филм што го гледав е... http://www.youtube.com/watch?v=LGqYpl0DiWc ХАХАХАХХАХАХАХАХАХХАХАХАХА филмов е лудница
Последен филм што го гледав е... Bridget Jones's Diary По не знам кој пат, супер накај одличен. Го обожавам.
Последен филм што го гледав е... Јас од вториот дел книгата ја читав пред неколку години и се сеќавам дека се умирав од смеа, а можам да замислам филмот ако го гледам
Последен филм што го гледав е... Го изгледав и јас Вода за слонови.Фала за линкчето Рејнбоу сликата конечно беше одлична.Инаку филмот 10ка, на листата најдобри филмови ми е веќе.Ми се допадна затоа што ги сакам животните пред се, а и овој Робет не го сметам баш за секс симбол за што важи, мада не е грозен шармантен е, но знае да глуми дечкото за разлика од некои други млади актери на денешницава, јас мислам дека го очекува добра кариера и славни денови и секако долга листа на филмови.И мило ќе ми е да го гледам и во други.Ја читав книгата но не ја дочитав до крај зошто морав да ја вратам и сега се каам за тоа ако ја начекам ќе ја земам пак.Секако е подобра но и екранизацијата е баш онака како што очекував.Го препорачувам.
Последен филм што го гледав е... Маслото на Лоренцо. Прекрасен тажен филм. Ви го препорачувам на сите
Последен филм што го гледав е... Предобар филм Ужасно предобра порака и дефинитивно борбеност која ја гледам само на лицата на посебите деца!!! Филм за гледање и за учење !!!