Последен филм што го гледав е... Играњето е феноменално, ама како филм е дури смешен од што е глуп Најсмешно ми беше кога упаднаа двајцава на забавата, се вметнаа во тангото и прво се шуткаа, а после играат во кореографија и оддеднаш чудо - ја знаат И кога Мус со другарка му играат на I won't dance... чичкото од комбето демек пушта погласно, а музикава после се слуша низ цел Њу Јорк бе И пак си знаат кореографија Црно-белите филмови мјузикли барем имаа шарм... овој филм тоа го нема. Предвидлив... и глуп. Во 3Д би било интересно да се гледа, сигурно. Само за танцот ќе дадам 7.
Последен филм што го гледав е... 2 пати во 3 дена, позната работа ама интересен Spoiler делот со period mix ме изнасмеа
Последен филм што го гледав е... Oнака филмче, од почетокот се знаеше кој со кој ќе е. Ама имаше и интересни моменти. Битно го гледав со другарките ми и попатно многу пуканки да, ги снема одма
Последен филм што го гледав е... Hot tub time machine Одлична комедија! :y: Но не би ја гледала по втор пат.
Последен филм што го гледав е... Source code Make every secon count. Предобар. Мора да се гледа. Препорачувам.
Последен филм што го гледав е... И си се изнаплакав на крај Ама добар беше и по вистинска приказна правен
Последен филм што го гледав е... http://www.youtube.com/watch?v=9wtgVerQuso Многу језивости Добар хорор, препорачувам.
Последен филм што го гледав е... Само шо го изгледав. Смешен ми е моментот кога и вика Пфф..му дала име на куферот. Луи! ¨
Последен филм што го гледав е... Blue Crush 1 Постаро филмче го имав гледано пред неколку години на тв и сега ми текна на него па си го симнав. Прекрасен е, лето, плажа, сурфање, Хаваи...ма баш летно филмче.