Последен филм што го гледав е... Може човек да извлече добра поука од филмов. За опуштање и смеење во друштво супер е.
Последен филм што го гледав е... 16 wishes. Повеќе ги сакам научно-фантастичните, историските или филмовите според вистински настан. Ама овој ми се допадна бидејќи се извлекува поука од него. Ама не е воопшто реален, дури премногу фантазии за мој вкус.
Последен филм што го гледав е... Ама не оваа верзија, туку верзијата со малото девојче со кафена коса и не можам да најдам таква слика филмот е од `91ва.
Последен филм што го гледав е... The Adjustment Bureau Прекрасен, ако не и најубав филм што сум го погледнала оваа година. Интересен од првата до последната минутка, интригантен, просто неверојатен е филмот. Препорачувам!
Последен филм што го гледав е... 13 ... Не е којзнае што..просечен.Не ми привлече многу внимание. Очекував повеќе..
Последен филм што го гледав е... Бидејќи уште ја чекам книгата а книгата ја нема, не издржав и го гледав Папата Јована. УАУ. Мислам, уау.
Последен филм што го гледав е... женски ај ве молам торент од овој филм....на земунда го барав нема.. please
Последен филм што го гледав е... Вчера на канал5 го даваа и искрено поглуп филм немам гледано.Го гледав само поради Џад Ло а не ни разбрав за што се работи некакви си безвезни разговори