Последен филм што го гледав е... Ужасно, ужасно глупав филм. Не знам ни како го догледав. И сите беа толгу грди... Тој во главна улога жими све би земала би го тепала Ве молам не го гледајте филмов
Последен филм што го гледав е... Јас го гледав и ми беше интересен и смешен до некаде но романтичен воопшто можеби поради тоа што главните улоги не ми се допаднаа.
Последен филм што го гледав е... Mean Girls 2 Првиот дел ми е подобар, иако и овој е добар за тепање време
Последен филм што го гледав е... Се сложувам со Виножитка, крајно глупав филм... Последен филм што го гледав е
Последен филм што го гледав е... Pirates of the Caribbean: At world's end; Буу, долг филм. Два часа и 40 минути. Овој дел, па и не ми се допадна како другите, кои ме воодушевија, но добар беше. Несакам да се повторувам ама ќе се повторам уште неколку пати. Џони Деп е ..
Последен филм што го гледав е... Последен го гледав Limitless! Супер филмче Ви ги препорачувам: You again, THE ROOMATE, Bad teacher, No strings attached, When in Rome, He's just not that into you итн....
Последен филм што го гледав е... Булшит Очекував повеќе најозбилно,барем да беше блиску до првита два дела,арно ќе беше. Ова,цк,глупав филм.
Последен филм што го гледав е... Blue Valentine Ептеееееен лош филм. Очекував многу поише. Нема никаква содржина! Катастрофа!
Последен филм што го гледав е... Wild Child Интересна лимонатка Не очекував многу од филмов, сепак интересен е.
Последен филм што го гледав е... Lars and the Real Girl Чукнат, смешен и тажен. Оригинален. Ама чукнат бре. Крајно чукнат филм.
Последен филм што го гледав е... Филмот од моето детство. Најомилениот ! Се сеќавате кога Николас Кејџ ќе добие 4 милиони $ и ќе ги подели со келнерката на пола. A promise is a promise. It could happen to you