Последен филм што го гледав е... Готика Фантастичен филм со оригинална и навистина интересна приказна. Миранда Греј(Хали Бери) е психијатар во душевна клиника и има повеќе пациенти меѓу кои е и Клои Сава(Пенелопе Круз) Миранда која се обидува да објасни се на реален и рационален начин гледа дух и со тоа открива една сурова вистина. Повеќе не кажувам
Последен филм што го гледав е... Една октомвриска вечер - прв дел. Не сум многу по италијанските филмови, но го загледав овој на А1 и добар е. Баш сакам да знам како ќе заврши утре.
Последен филм што го гледав е... Red riding hood-и воопшто не ми се допадна-екстремно глупава содржина.
Последен филм што го гледав е... It's kind of a funny story - поглуп филм ако има од овој, нека ми каже некој! Едвај го догледав, нема ама баш ништо смешно или интересно во филмов! Бљак!
Последен филм што го гледав е... Ѕвер е Камерон! Малку не беше добра снимката, пошо сега скоро е искочен ама како што ја најдов надобра ми се чинеше од сите постирани, така да ептен јак филм!
Последен филм што го гледав е... Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides; Од голема желба, го гледав со неубава снимка, ама ништо не можеше да ме спречи да го догледам. Дури, на два пати го гледав, зашто на 75 минути истече лимитот и морав да чекам. И Пенелопе каква е. Јас мислев ќе отиде со Џек на крај, а он ја зафркна. Уф, злоба, убав пар ќе беа. Мене ми се допадна, малце повеќе тепање има, ама вредеше. Закон човече е.
Последен филм што го гледав е... Филмот го гледав пред 2 дена и исто и мене ме воодушеви. Малку е нереален, но сепак интересен за гледање. Последен филм што го гледав е Source Code. Браво за филмот. :up: Навистина е добар.
Последен филм што го гледав е... http://www.youtube.com/watch?v=g6atBtskxtw Сурферски филм, ептен е супер, освежувачки и таман за лето, обожавам сурфање отсекогаш сум сакала да јавамм на бранови но тоа ќе почека.... Најомилена сцена од овој филм секако сурферскиот дел и сцената со автобусот аххх додека ги гледав уживав и мислам заедно со нив се забавував.
Последен филм што го гледав е... Step up 3D. Секоја чест на играта, еластичноста, талентот, ама многу лоша глума.