Последен филм што го гледав е... Добар филм е. Го гледав пред едно недела време. Многу ми е сличен со Deja Vu. И во двата филма настаните се случуваат после терористички напад, и има некаква си машина со која сакаат да ја проментат иднината. :up: Да не бидам офтопик да кажам дека последен филм што го изгледав беше Lord of The Rings 1,2&3 дел. Ко му ја седнав од 1 часот гледав до 9. И после јас нормална сум била.
Последен филм што го гледав е... I Could Never Be Your Woman Одамна не сум изгледала вака добро, лесно и интересно филмче. Многу интересно сценарио, предобар кастинг, целиот филм се смешкав. It's fun, but not cheesy. Ова е тип на филм што ќе сакате да го погледнете повеќе од еднаш. Просто супер. Иако малку заврши повеќе од детски
Последен филм што го гледав е... Same right here. Ме остави и полна со егзистенцијални прашалници во главата.
Последен филм што го гледав е... Јас Прашина ,завчера .... За бадијала изгубив неколку драгоцени часови од мојот уште подрагоцен живот ... Сакам да кажам ,филмот беше тотално ,големо ,мрсно и отстоено ср*ње !
Последен филм што го гледав е... Лоши девојки Колку пати го имам гледано и не ми здосадува обожавам вакви тинејџерски филмчиња.
Последен филм што го гледав е... По 100-ти пат ама одличен е http://www.youtube.com/watch?v=03P-7rKnCvY
Последен филм што го гледав е... Ама го гледав синхронизиран на бугарски, па... Ух колку мразам синхронизации...