Последен филм што го гледав е... Последен го гледав Македонскиот дел од пеколот снимаката е добра со оглед на реткоста на филмот сепак вреди да се погледне за да видиме дека историјата ни се повторува
Последен филм што го гледав е... Гледај го Цаци, не е лош, француски е, ама има преводи на англиски, спрски...
Последен филм што го гледав е... Интересен филм. Штета што не го гледав од почеток (барем некои 30 минути).
Последен филм што го гледав е... A Tale of Two Sisters типичен јапонски хорор . и да не е страшен они такви ми се језиви од памет ме вадат инаку ова е оргиналот на The Uninvited, тоа е римејк. јас обратно ги гледав прво тој па овој и за чудо поновиот повеќе ми се свиѓа. сепак прашање на вкус е .
Последен филм што го гледав е... Harry Potter and the deathly hallows 2 Жал ми е што заврши ама еднаш мораше, уште малку од забавиште до пензија ќе се дружев со Хари и Волдеморт. Задоволителен филм, ама омилената сцена ми ја уништиле - смотаници. Нема врска, јас во глава од кога ја читав книгата си ја имам замислено и така си е