neznam dali nekoj predhodno go spomna filmot : MISS MARCH !!!!!! odlichna komedija se motaat i playboy zajachici pa vie presudete ..........
Некој тука на форумов ја имаше препорачано новата серија од режисерите на Gossip girl... се вика Pretty little liars и многу ми се допаѓа...до сега има 6 епизоди и супер се...гледајте ги обавезно
Со лесли тој со вампирите сношти, заборавив како се викаше, и едне со памела андерсон и дениз ричардс ама и тој незнам како се вика
Цртани филмови си гледав периодов, ги изгледав The secret of the Kells & The battle of Terra, и за двата цртана имам комплетно различно мислење Првиот е со олд скул техника, многу руски, топли бои во него има и прекрасна прикаска, додека во другиот, премногу насилени, Аватарски ефекти, иако поуката е доста ефективна. Од утре си глеам серии
Супер е филмот, јас го имам гледано многу одамна и го барав пак сега да го гледам но никако не ми текнуваше како се вика. Фала што го постави. Може да ми дадеш линк од кај што го симна?
Го гледав Heaven on Earth, индиски филм и се утепав од плачење. Што се не мораат да трпат некои жени е трагично. И го гледав вчера Островот на А1, исто многу добар филм.