Последен филм што го гледав е... Fireflies in the Garden Ryan Reynolds, Willem Dafoe, Carrie-Anne Moss, Julia Roberts ; тешка драма.
Последен филм што го гледав е... Jerry Maguire Блескав филм. Неверојатен, прекрасен, поубав од првите две гледања. Cuba Gooding Jr , Tom Cruise - need I say more?
Последен филм што го гледав е... Soul surfer Преубав филм, базиран на вистински настан Го препорачувам!!
Последен филм што го гледав е... A face to die for- го имам гледано мнооооогу пати, еден од омилените ми е.Порано на телевизија стално го даваа, и секој пат го гледав
Последен филм што го гледав е... Green Lantern. Интересна, добра фантазија. Лош избор на главните улоги - Ryan Reynolds & Blake Lively, повеќе се за лимонатки отколку за вакви филмови.
Последен филм што го гледав е... Изгубив два вредни саати од животот гледајќи го филмов. Безвезе. На скала од 1 до 10 му давам нула.
Последен филм што го гледав е... Најстрашниот филм што некогаш го имам гледано. Се испотив, буквално. За со големо друштво е филмов ... за сам гледање - огромно НЕ!
Последен филм што го гледав е... It's kind of a funny story. Мене не ми остави некој посебен впечаток.
Последен филм што го гледав е... Spread Многу ми се допадна филмов, а уште повеќе глумецот Многу е згоден Ashton тука.. немам зборови колку е прекрасен.. гррр..
Последен филм што го гледав е... интересно, ама ништо посебно. Не е за втор пат ФЕНОМЕНАЛЕН. Морган Фриман и се е кажано.
Последен филм што го гледав е... Последен филм што го гледав е X-men: First Class Овие филмови никогаш не ме разочарале, па така и сега