Последен филм што го гледав е... Sleepy Hallow Sweeney Todd Штом е од Џони Деп мора да е добро. Нема место за сумња ! :up:
Последен филм што го гледав е... Yes Man. И овој е глуп филм. Досаден. Не го препорачувам поготово не наутро. Ќе ви го расипер денот
Последен филм што го гледав е... Последниот филм што го гледав е Tres metros sobre el cielo (Три метри над небото) - Шпански филм кој зборува за една интензивна љубов меѓу еден БЕД БОЈ и богата девојка. Еве, погледнете го the trailer http://www.youtube.com/watch?v=cqgEUWCNZko Поздрав
Последен филм што го гледав е... ARTHUR Филмот, т.е. римејкот можеби и немаше да е тотална утка, ако во главната улога не беше Расел Бренд. Јас немам ништо против типот, не ми е антипатичен, значи не зборувам поттикната од иритација кон него, туку нема никакви актерски вештини. Требаше да отслика разгален, егоцентричен, шармантен, духовит и интересен билионер. Он успеа да се трансформира во благо ретардиран лик на платното во оваа улога.
Последен филм што го гледав е... По не знам кој пат. И по истиот пат сфаќам колку би сакала да живеам во тоа време. Убавини али сакаш. Океј ми е филмов, интересна приказна, и ми се допаѓа изборот на глумци ... А да имам ваква мајка, јаооо, ќе ја затворам во визба
Последен филм што го гледав е... vanishing on 7th street интересен филм само крајот не ми се допадна Spoiler немаше никакво објаснување зошто луѓето исчезнуваа или можеби го оставаат тоа за во втор дел ако им текне да прават konji vrani продолжеток на јесен стиже Дуњо моја, убава драма profesionalac добар е, има доста смешни сцени Midnight Bayou па и така и така, има интересна приказна - кој сака тема за реинкарнација филмов е одличен