Последен филм што го гледав е... www.torrentz.eu само напиши ги во полето за пребарување и кје ти даде линкови.
Последен филм што го гледав е... Интересен, не е нешто ново, сепак беше добар. На многу делови се вадев од памет, ама ок. Таа Ребека ми скокаше по живците
Последен филм што го гледав е... И Нена впечатоци? Сакав да го гледам, ама сакам прво да чујам впечатоци од некој што го гледал *Само што го изгледав Flipped. Интересно, баш реално филмче за опуштање
Последен филм што го гледав е... Ау Ау УаУ Колку само сакам вакви „филмишта‘‘ Предобар. After the sunset
Последен филм што го гледав е... http://www.youtube.com/watch?v=t5yZ43agYcQ Кратко околу филмот е дека е доста поучен можеби би можело да биде и подобар но од мене има оценка 7/10
Последен филм што го гледав е... Harry Potter and the Half Blood Prince Spoiler Зашто мораше да умре Дамблдор? И секако дека ми се допадна. На кого не би му се допаднал Хари Потер? Цел живот ги гледам филмовиве. Spoiler Морам да го гледам.
Последен филм што го гледав е... Nothing but the truth. Иако мал дел не разбрав, сепак предобар. Сурова реалност, ако е тоа што разбрав. Последната сцена ме докрајчи. Си чепкам низ филмовите што ги гледала Трендафилка, затоа што не сумњам во нејзиниот избор и проценка, се надевам не ти смета .
Последен филм што го гледав е... Ич, ама ич не е толку добар колку што го најавуваа. Неа некоја посебна приказна, ниту кулминација. Единствено што вреди се неколкуте смешни сцени и нозете на Камерон.
Последен филм што го гледав е... сите го фалеа и ајде и јас решив да го гледам и стварно е предобар ... и да покрај типов ама и моторов е прекрасен