Последен филм што го гледав е... Devil wears prada незнам колку пати ми е гледан и никогаш нема да ми се здосади
Последен филм што го гледав е... The Land of the Lost-ми идеше по малку по нерви главниот актер, но нејсе-интересно сепак. Grown Ups-f***in it !! Многу интересен филм, интересна приказна, и не беше од оние типичните каде што веќе се знае што ќе се случи потоа. Многу добри комичари на едно место, мора да го гледам уште неколку пати.
Последен филм што го гледав е... дали го има некој гледано , 3 метра изнад неба ?? и дали има продолжеток ?? слушнав нешто и за книга дека имало , па некој ако знае нека ми каже , фалааа ви однапред <3
Последен филм што го гледав е... Не е лош ... иако е во режија на Вуди сепак е нешто малку поинаков и поедноставен од др негови филмови. Но сепак ќе ве збуни малку
Последен филм што го гледав е... A Bronx Tale! Постар филм од 93 год.со Роберт Де Ниро,феноменален филм!
Последен филм што го гледав е... Posleden film sto go gledav a toa bese sinoka e Serendipity!! ) Interesen e! Romanticna komedija! И како мојата!!!! Али добро е филмчево...Сепак на крајот судбината решава заедно да се!!! Може и нас така ке ни се насмевне среката хихихи !!! Позз Филмот е нешто ФЕНОМЕНАЛЕН!!!!!!!! Браво за режисерот! Милион пати го имам гледано и не ми е здосаден... Тоа е љубовта на таткото кон својата ќерка т.е своето дете!!! Доколку имате можност изгледајте го!!!!
Последен филм што го гледав е... Одличен филм, силно го препорачувам, башка според вистинска приказна е. Многу добар за мотивација!
Последен филм што го гледав е... http://www.youtube.com/watch?v=g6GsPB-eMK4 Tres metros sobre el cielo Сеуште сум под импресии Bad teacher Лош филм, не ми се допадна!
Последен филм што го гледав е... 16 Wishes. Гад блес Америка, со што им растат децата... Бре глуп филм. Одамна немам гледано некој асален филм, ако не се Хари Потер и Пријатели, ќе збрлавам.
Последен филм што го гледав е... Harry Potter and The Deathly Hallows: Part 1 Spoiler Мораше ли да умре Доби? И утре конечно ќе го изгледам последниот дел од ХП. Мора ли да заврши? п.с. Го гледав со одлична снимка, и премногу ми се допадна. Вредеше потрошениот 1.33 ГБ. Дефинитивно. Еве линк ако сака некој да го гледа. http://www.putlocker.com/file/2207A7ED899A86B7#
Последен филм што го гледав е... Eight Below. Еден од омилените филмови ми е. И тажен е .. И не, не е љубовен
Последен филм што го гледав е... House of Wax [2005] Конечно го изгледав. Добар, просечен хорор, со неколку одвратни сцени Се работи за друштво од неколку пријатели кои случајно ќе се најдат во еден чуден и празен град во кој двајца браќа изработуваат восочни фигури. Сето тоа им изгледа премногу добро изработено, но подоцна ја дознаваат вистинската приказна и се обидуваат да избегаат, но за некои е веќе многу доцна. ..