Последен филм што го гледав е... Филмот е навистина преубав, вреди да се гледа. Само има една маана - има тажен крај
Последен филм што го гледав е... По долго време чекање убава снимка, дочекав. Знаев дека толку добри глумци не можат да ме изневерат. Ми се погоди филмов, за мерак. Таков трилер сакам, баш таков Крајот... ах
Последен филм што го гледав е... Monte Carlo - Некако кратко ми траеше а и наместо Селена да земеле друга подобар ќе беше филмот.
Последен филм што го гледав е... Blonde and blonder Поглуп немоеше да биде Го изгасив на пола, глуп беше. ни 1 од 10 не му давам. Тапа, тапа, тапа.
Последен филм што го гледав е... Незнам зошто ставате слики со толкава резолуција? .Барем ако ставате слики ставете некоја со многу помала резолуција,а не вака една слика зафаќа скоро цела страница .Подобро напишете го само филмот и оставете линк отколку вака.Мислам дека би било подобро да се направи исто како на фејсбук и останати форуми кога се прикачува фајл да е во мала резолуција,а кога кликаме на сликата тогаш да ја покаже во голема резолуција .Поздрав
Последен филм што го гледав е... Се согласувам бејби блу филмот е стварно преубав и се изнаплакав како дожд на последните неколку сцени Иако никогаш не плачам на филмови сепак ете...
Последен филм што го гледав е... Harry Potter and the Deathly Hallows, part 2. Не можев да издржам, гледав некоја крш кам-верзија, звукот беше прилично солиден. Него, да баталиме технички додатоци, да спомнам дека волку немам плачено на Титаник, мајка му стара! Од среќа, од тага... Одличен филм. Ме стресе, ме размрда. Плачев кога го дадоа мртов Фред, Лупин и Тонкс, се пукнав од рикање на Снејп. Ова во тајност, меѓу нас нека остане, јас не плачам на филмови. Само, препорака да ја прочитате прво книгата, затоа што настани има еден куп. И на крај си поплакав заради празнината во душичката, пораснав со Хари Потер. Добрата вест е што магијата никогаш нема да заврши, книгите и филмовите се тука во секое време да бидат одново и одново и одново откриени. Џеј Кеј, ју рок уоман!
Последен филм што го гледав е... In her shoes http://www.imdb.com/title/tt0388125/ Интересно филмче. Ми се свиѓа Има доста изреки за паметење Еве неколку: Spoiler Maggie Feller: Shoes like these should not be locked in a closet! They should be living a life of scandal, and pasion and getting screwed in an alleyway by a billionaire while his frigid wife waits in the limo thinking that he just went back into the bar to get his cellphone. These are cute too. **When I feel bad I like to treat myself. Clothes never look any good... food just makes me fatter... shoes always fit. Rose Feller: You're not going to look like this forever, you know. Eventually you'll be older, and all of the men who foot your bill now will be buying drinks for women half your age and then what will you do? Well, you'd better think of something because middle-aged tramps aren't cute, they're pathetic.