Последен филм што го гледав е... Never back down интересна акција но тоа е тоа, ништо ново, и од 1 до 10 му давам 7ка
Последен филм што го гледав е... Grown ups Денес го гледав со братучед ми, се скинав од смеење . Одамна некој филм вака не ме изнасмеал.
Последен филм што го гледав е... Tрговија со луѓе-многу јак филм и Црниот Божиќ(Тhe black Xmas) исто добро филмче.
Последен филм што го гледав е... The Prestige Одличен филм кој ке ви го задржи вниманието до последна минута! Се гледа од еднаш така да ако немате два часа да се посветите, не почнувајте... Spoiler David Bowie го игра Никола Тесла кој му дава Sci-Fi момент на филмов. На IMDB коментираат како David Bowie игра српски специјалист за електрика. Какви ограничени умови, што учат по школите не ми е јасно
Последен филм што го гледав е... BAD TEACHER Ништо посебно. Ама па и не беше толку тапа како што прочитав коментари. Сум гледала далеку поглупави.
Последен филм што го гледав е... The Joneses [2009] Интересно филмче Прво мислев дека е некоја комедија, ама испадна уште позанимливо. Луѓево се платени да глумат совршено семејство, исполнето со љубов, разбирање.. и сето тоа го прават за да им се доближат на луѓето околу нив, да стекнат пријатели, а потоа истите да ги натераат/намамат да купуваат најразлични производи. Да не откривам многу.. интересно е во секој случај.
Последен филм што го гледав е... How to train your dragon; http://www.imdb.com/title/tt0892769/ Се зафатив јас со анимирани. Мене ми се допадна. Повеќе ми се допадна овој отколку некои други филмови. Интересно е ако сакате да се вратите назад неколку години(па и повеќе). Дете бе.
Последен филм што го гледав е... Што да не откриваш многу, главното и најинтересното го кажа Одличен филм