Последен филм што го гледав е... Friends with benefits Мислев дека ќе биде тапа, но ми се свиѓаше :up:
Последен филм што го гледав е... Конечно го начекав со убава снимка Коментари?? Не се потребни Добар филм те остава speechless
Последен филм што го гледав е... Филм за релаксација, уживанции.. Очекував некоја тин-бајка со пепелашка, ама добро испадна.
Последен филм што го гледав е... Last night...не ми се допадна.Се сакаа демек па се испоизневерија и на крај си кажаа колку се сакаат како да не било ништо и тоа беше филмчето. П.С.Ева Мендез ми е страшно антипатично и грозно суштество.Јас во неа не гледам ни у од убавина,ниту шарм има, ниту е секси, како коњ ми е у фацата со тоа напрчената уста и муцка.Уф.
Последен филм што го гледав е... Le Fabuleux Destin d'Amélie Poulain http://www.imdb.com/title/tt0211915/ Еден од омилените. За жал ретки се вакви филмови, но не е проблем да ги гледаме истите повеќе пати.
Последен филм што го гледав е... FAST FIVE Сменив гаќички од што е добар. Најдобар од 5-те делови досега. Одличен. Кастингот... ааааа!!! п.с. изгледајте го сосем докрај, дури и кога ќе започне одјавната шпица.