Последен филм што го гледав е... The Shortcut [2009] Ме разочара филмов. Уствари, крајот ме разочара. Поглупо не можело да биде. Колку ајде, да не биде едноставно.. ама ја отупеа до бескрај. Инаку, тој во главна улога ми беше многу симпатичен
Последен филм што го гледав е... Веќе по трет пат го гледам на Канал 5 и конечно да го фатам од почеток и да видам како се вика.Добар филм но некако не ми беше баш јасен на моменти а главните ликови се преубави.
Последен филм што го гледав е... Amor,Dolor & Vice Versа Не се секавам од кога не сум гледала толку добар филм,ви го препорачувам на сите,фантастичен трилер
Последен филм што го гледав е... Аватар.Уште сум под импресии.Посебно вредеа убавите пејсажи Значи од сите суштества само човекот не почитува и не вреднува ништо
Последен филм што го гледав е... Монтевидео, бог те видео Филм со душа. Се е перфектно - сценарио, глума (во филмот се појавуваат нови но и ликови што не ги имам видено од врмето на "Бољи живот"), фотографија, музика (Мањифико), сценографија, костимографија. Филм кој не сакаш да заврши, абе ми се стопли душичката.