Утка. Божем некаква комедија, уствари досада. Ама го изгледав ... 6/10 Брачни парови одат на една недела на егзотичен остров, добиваат пакет за брачна терапија ... и што се случува таму ако ве копка гледајте
Le.village.des.ombres.2010. не го препорачувам лесен психо хорор http://www.imdb.com/title/tt1183307/ Spoiler му дале 4,4 јас ни 2 не му давам
Don`t say a word Мајкл Даглас е во улога на психијатар, чија ќерка е киднапирана.За да ја спаси треба да открие информации од своја пациентка(Британи Марфи), битни за киднаперите. Добар :up:
Love and Other Disasters Комедија | Романса Филмов е карактеризиран како комедија, али јас баш ништо комично не видов. Онака просечен филм. Brittany Murphy во филмов ми е многу симпатична , убава и мила, како во ниеден друг филм со неа. И улогата ептен и одговара.
Inglourious Basterds Копилињата ми останаа неизгледани и денес им дојде редот . Да гледаш како го решетаат Хитлер па дури и на филм е факинг гуд филинг . Филмот? Филмот е предобар. Го обожавам Тарантино. Останатите импресии си ги чувам за темата . Ако има уште некој кој го нема гледано, одма да го гледа. Оценка 10/10. Колку сум среќна кога ќе гледам вака добар филм, како мало дете се радувам .
според мене филмот е комедија, и приказ како другарки навистина можат и после преголемо пријателство да си станат противници(реалност во светот)
You again прекрасна комедија,за попладневен одмор,кратка содржина не пишувам и самите ќе го погледнете трилерот http://www.youtube.com/watch?v=S1-UMzt9e34
DAYDREAM NATION Филмот не е толку лош, ама веќе преку таквото од овој жанр и приказна, проблематична девојка која се доселува во ново место, и од досада и потреба за самооткривање, почнува да експериментира со партнери, и воедно да види каков ефект остава на околината . . . бла, бла, бла... во меѓувреме се замешуваат уште толку комплицирани карактери, и иако крајот има добра поента, се' е една голема каша, и ве остава со некое бедно, незадоволно чувство, и не сакам да гледам веќе вакви филмови, само затоа што реалноста која ја живеам е доволно грда и глупава... 5/10 Глумицата е добра.
Changeling Го сретнав филмов некаде на темава и вчера го гледав и морам да ви го препорачам на сите што го немате гледано.. Се работи за мајка на којашто и исчезнува детето и е во потрага по него.... Базиран е на вистинска приказна 10/10
Primal Fear (1996) Crime | Drama | Mystery Вчера го гледав на Канал5, до 4 сатот останав, но се исплати Супер филмче со Ричард Гир. Мистериозна крими драма, интересно и непредвидливо до самиот крај.
Филм од 2008 http://www.youtube.com/watch?v=yEn8YyxH ... re=related Spoiler Секако дека го гледав онлиен, одличен квалитет Lakeview Terrace (200 - part 1 of 9 Spoiler Novo semejstvo...vo nova kuka so komshija koj e bolen се надевам дека нема да имаме ваков комшија никогаш во нашиот живот... а уште помалку сум среќна дека немам таков родител... 9/9 мојата оценка
Нешто поинакво, со реални случувања во светот. 8/10 Ричард Гир главна улога, одличен. Приказната е истрага за серија на исчезнати девојчиња и девојки, кои најчесто ги наоѓаат мртви. Ако некому е примамливо ова нека го гледа.
A History of Violence (2005) 96 min - Crime | Drama | Thriller добар филм :up: Spoiler има многу јаки секс сцени http://www.imdb.com/title/tt0399146/
Девојки аман веќе, стопати пишувам не ја откривајте целата содржина од филмот. Рецензија не значи да напишете се што ќе се случи во филмот. Повеќе филмови кои сум сакала да ги симнам и да ги гледам, сум се предомислила бидејќи вие сте се потрудиле да ги откриете најбитните работи од филмот. Доколку сакате да раскажувате, ставајте во спојлер.
Blind Dating (2006) http://www.imdb.com/title/tt0454084/ Добар филм.. многу ми се допадна.. Spoiler се работи за момче кое е слепо од раѓање, брат му се обидува да го спои со девојка и тој оди на состаноци на "слепо", но ниедна од тие довојки не е според неговите стандарди.. тој се заљубува во индијка која е верена.... понатака не раскажувам ќе си видите сами на IMBD е означен како Романтична Комедија, но мене ми е повеќе драма отколку комедија.. на некои сцени си се изнаплачив Spoiler особено на сцената кога по операцијата само за кратко ќе ги види лицата на неговите најблиски од мене 8/10 инаку актерот (CHRIS PINE) е многу згоден во филмов, се заљубив во неговите очи Spoiler
Иако некој ќе го окарактеризира како тинејџерски филм и сл. мене искрено ми се допадна. Не е досаден, напротив цело време случувања и има сцени кои ќе ве пресекуваат ... кој е со слабо срце нека пази. 9/10 Се работи ... сестринство на средношколки, крај на година ... се случува голема забава но и неочекуван пресврт кој ќе биде хорор за нив ... Што поточно симнете го и откријте.
Scary movie 3,по незнам кој пат и секогаш се газам од смеење Најинтересен ми е од сите делови. Претпоставувам го знаете скоро сите така да нема што да раскажувам. Од мене 8че.
Black Magic Woman Интригантен и интересен трилер.Јас би му дала 8/10. Spoiler Еден маж кој е сопственик на галерија ќе се сплетка со една женска по име Касандра но таа ќе види дека тој всушност има девојка.Тогаш ќе почнат да му се случуваат лоши работи и ќе му кажат дека му е фрлено црна магија.На него му е повеќе од очигледно дека Касандра е таа која му ја фрлила магијата но......на крајот испаѓа нешто сосема друго.
Scream 4 Spoiler Предобар ! Приказната си е стандард, како и во првите 3 дела, само е фасцинирачки то шо по толку многу години од снимањето на последниот дел (3) излегва нов дел кој целосно се вклопва во целата приказна, и то без никаков пропуст. Секоја секунда од филмот е интересна, и има доста пресврти....Според мене е најдобриот филм од серијалот, а еден од најдобрите 10 хорори кој излегле во последните 3 години. Мојата оцена за филмот е 9.9/10 заради силиконските муцки на Кортни Кокс xD Halloween 1 & 2 Spoiler Овие 2 филма се всушност римејкојте на Роб Зомби... Иако се доста, доста слични (мн. нормално ко се римејк) се далеку подобри од оригиналните, и по ефекти и по актерска екипа а и по начин на кој се одвиваат настаните. Јас лично сум фан на целиот Halloween серијал (старите..овие за прв пат ги гледав) и можам да кажам дека филмојте на Роб Зомби имаат од мене една заслужена голема 10-ка. Nightmare On Elm Street Spoiler За разлика од старите филмој (оригиналите) кој на моменти ме смееа до солзи а беа класифицирани како хорор, овај филм е навистина хорор и то доста страшен. Приказната е суперица, а актерската екипа незнам она hotness overload ! ги има Келан Лутц, Томас Декер.....Eдинственото нешто шо не чини во филмот е носот на Фреди (кој јас лично мн си го обожавам), кој за разлика од старите филмој кај шо носот му е ептен шпицлест, тука практично и го нема..ама битно џемперо го носи ! xD Моја оцена 11/10