Ух Џули, пишувај име не се глеа сликата. Филмов е "Bloody Disgusting" ако не сум грешка. Така пишува во УРЛ-то.
House of flying daggers Убав филм, го препорачувам Филмот е акција испреплетена со одмазда, предавство, и една многу убава љубовна приказна што верувам дека сите ќе ве наежи. Оцена 9/10
Uptown girls Spoiler Се работи за 2 девојки.Поточно една голема која се понаша како шмизла и има памет како 5 годишно девојче.А малото девојче пак обратно.Има многу повеке памет од шмизлата И покрај несогласувањата мегу нив на крај стануваат најдобри другарки.И да оваа големата си меркаше еден многу убав музичар и на крај останаа заедно... Абе глупости од филм Безвеза.Го гледавме со другарките.Тие запнаа демек убав бил филмот а он финтата била тоа што им светнале очите по глумецот.Ама за мој инает потоа го гледавме до крај
RED EYE Rachel просто ја обожавам! А филмот, просечен 7/10 Се работи за една девојка што работи во хотел и за да го спаси животот на татко и` треба да загрози други животи.
Tom and Jerry Meet Sherlock Holmes Како некое мало дете сум станала . Том и Џери ми е омилен цртан од детството, а и сеште си ги гледам. Никогаш нема да ми здосадат. Овој цртан е прилично детски, значи за мали дечиња. Ако сакате да се почуствувате дете, препорачувам. Да напоменем, не очекувајте приказна, сепак тоа се Том и Џери . А сите мајки кои се на форумот ги поздравувам и им препорачувам да им го симнат цртанчето на своите дечиња, и плус и они ќе гледаат. Поздрав мајки . И девојки очајна сум за еден добар крими-трилер. Со денови барам. Ве молам за препорака, ми се гледа таков филм, ама неможам да најдам .
Something`s gotta give Многу симпатична романтична комедија со повозрасен пар-Џек Николсон и Дајана Китон Open Your Eyes Шпански филм за женкар кој откако конечно ќе најде девојка во која би можел да се заљуби, доживува несреќа и лицето му е уништено.Не останува само на тоа, има дополнителни сплетки, ама ако откријам нема да е интересно за некој што би сакал да го гледа.
^ Мислам дека Vanilla Sky e римејк на овој Open Your eyes. Ми се погодија филмчињата денес. DESERT FLOWER Конечно да го изгледам. Ми се допадна, но чувствувам како сепак да му фали нешто. Биографски филм за еден од најплатените супер модели, Варис Дири. Нејзиното бегство од Сомалија, приказ на несреќното детство и една траума, низа од лоши случки и настани, и патот кон славата. Чувствителен филм кој на моменти е многу потресен. Девојката која ја глуми е преубава. Остатокот од кастингот е слаб. Не е лош филмот, но можел да биде и подобар. 7/10 OUR IDIOT BROTHER Нека не ве лаже насловот, филмот и не е така очаен. Кастингот е сјаен, секоја улога си е на место. Пол Руд е супер во филмчево. Доказ дека наивноста понекогаш навистина се граничи со глупавост. Или барем така луѓето ја опсервираат. Лесно, забавно и ненападно. Не е нешто посебно смешно, но ќе ве остави со некое фино чувство. 7/10
Wrecked (2010) 91 min - Drama | Thriller за љубители на филмови како 127 Hours, Buried, Frozen, Open Water... и за љубители на Adriеn Brody секако бидејќи е речиси единствен лик во цел филм. мене ептен ме бендиса и го препорачувам на тие што сакаат ваков жанр на филмови, односно што не им е монотоно еден кадар и еден глумец да гледаат 90 минути. http://www.imdb.com/title/tt1316622/
9/10 По препорака на една феминка го гледав филмчево и беше неизвесно до самиот крај . Во филмов улогава на Роберт Патисон му е погодена , баш како за во old time movie . Од една страна се раскажува за љубовна приказна ,а од друга за измачување на невини животни во циркузот. Дали главните ликови ќе бидат заедно и дали ќе ги спасат животните ....
Obsessed 2009 Конечно го изгледав филмов на Бјонсе ауу ама се тепала ... хехе ехе стандардна приказна, успешен маж, убава жена , дете и проблемите настануваат.. Искрено типо мнн мек ми се гледаше како не успеа да ја стави во колосек плавава Лиса/ЛИЗА хехехехех ок еден од подобрите овој период 6/9 http://www.imdb.com/title/tt1198138/
Flower Girl 2,5/10 Приказна видена милиони пати. Девојката е цвеќарка и сонува да го запозне принцот на нејзиниот живот и потоа да ја има нејзината свадба од соништата..... Цело време е предвидливо што ќе се случи. Не ми се допадна, некако досадно.
Shaun of the dead Филмов е комедии впрочем и доаѓа како некоја пародија за филмовиве со зомби. Британска комедија со истите глумци од филмот Paul. 9/10 Something Borrowed Интересна романтична комедија која што ја гледав пред 5 месеци до пола и дури вчера ми текна да ја догледам
My Sister Keeper (2009) Taylor: "You lost the bet. Pay up." Kate: "I don't have any money, but I'll pay you in sexual favors." Taylor: "That's just great. Why don't we ask your mom about that." Sarah: "Keep it up and your next date will be during a bone marrow aspiration." That was funny. Мислам дека сите ја знаеме приказната и знаеме што е ситуацијата Убав е навистина и доста потресен... 8/9 Spoiler не ја сакам Камерон п.с. го обожавам овој Британски хумор Shaun of the dead- бест оне
Colombiana Филмот ми се допадна, интересен е, а јас сакам акции . Се знае нели дека овој филм е од типот има еден момак во овој случај девојка која е најсилна и ќе ги истепа сите , впрочем поголемиот дел од ваквите филмови се вакви, ама јас ги сакам и со мерак си ги гледам . Оценка 6/10
Мистерија, акција ... 7/10 Очекував многу повеќе. Преку мобилни тел. дадени на неколку луѓе со издавање наредби по смс за да извршат одредени акции ... се случуваат и убиства. Макс главниот лик истото го добива и му се менува дотогашниот обичен живот. Како? Дознајте сами.
Harry Potter and the deathly hallows part 2 Конечно завршува и одисејата наречена Хари Потер... ова е филмот во кој се добива конечниот расплет на настаните, а дали Хари ќе успее да го спаси светот на волшебниците или не, останува да видите. Не ми е ништо посебно, ок е, според тоа што може да се направи од книгата, иако доста важни работи се изоставени. Сепак, добра забава е загарантирана за љубителите на овие книги и филмови
The Eagle - историски филм, добра акција и уште подобра порака за честа и достоинството Вториот кој го гледав оваа недела е The Chalet Girl, по препорака на некои девојки од овде. Единствено ми се допадна ради снегот, инаку, веќе видено.