Типичен Џејмс Бонд од тоа време - фантазерски (барем Пирс Броснан е ужасно секси ) Искрено, очекував далеку повеќе , после одличните критики на ПритиГрл Ј, ама прашање на вкус е, мене не ми се допадна.
На последниот филм што го гледав не го паметам името, но беше со една девојка која ќе западне во љубовна врска со нејзиниот очув, па така ќе прават планови со очувот за да ја убијат мајката на девојчето, па на крајот девојчето ќе го однесе и очувот в затвор и ќе си се извлече Не беше нешто посебно, но колку да се тепа досадата.
гледав сега еден со CHRISTOPHE LAMBERT и NASTASSJA KINSKI ... на српски насловот му е U ogledalu zla. за клонирање се работи. не е воопшто лош
Sex and the city..супер е за гледање во женско друштво и после него трач патрија, некако ептен боза го направиле 2-риов дел ,серијата е далеку подобра според мене.
Еј супер, баш барав ваква тема на форумов! Ок, ова не е последниот филм што го гледав, но е последниот филм што сум го гледал и што женска публика би сакала да го гледа. Се вика Melissa.P. и е шпанско филмче. Уствари се работи за екранизација на оној романот „100 потези со четка пред спиење“...се сеќавате, се крена многу прашина за него....Важно, мене ми се допадна, но жена ми го обожаваше А иначе баш последен филм што го гледав е LEBANON филм за војната помеѓу Израел и Либан во 1982 година....ама не верувам дека многу жени ќе сакаат да гледаат воени или историски филмчиња
Синоќа на А1 го гледав... сакам понекогаш да ги гледам филмовите со Џејмс Бонд... иако се сите по ист терк направени, добри се за кратење време...
Последно што гледав е "The Fantastic 4" на српскиот ТВ канал Avala. Интересна содржина, ми се допадна филмот
Последен филм што го гледав, Папата Јована, интересен е,го има на германски и англиски на јутјуб,еве ќе го постирам видеото [youtube]<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/UoTmnFZyGxo?fs=1&hl=en_US&color1=0xcc2550&color2=0xe87a9f"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/UoTmnFZyGxo?fs=1&hl=en_US&color1=0xcc2550&color2=0xe87a9f" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>[/youtube]