Две девојки од различни класи се здружуваат и одрабуваат банки, за да ги одмаздат своите татковци. Се изнасмеав со филмов. 9/10
EuroTrip 7/10 Интересно опуштено филмче. Скоти заминува со своите пријатели на патување низ Европа во потрага да ја најде неговата виртуелна девојка од Германија.
ПРЕКРАСЕН ФИЛМ!!!!Филмот ме остави без зборови...вреди да се погледне,а и како им одговара улогата на глумците Не трепнав додека го гледав..неверојатен филм! Кратка содржина има тука http://www.imdb.com/title/tt1067583/ 10/10
Што убави филмови ми се погодија денес Righteous kill Моите омилени Де Ниро и Пачино заедно Детективи и партнери, но еден од нив тајно ги убива криминалците кои наместо во затвор се на слобода :up: Deception Животот на еден книговодител ќе се искомплицира кога ќе влезе во ткн Секс Клуб
The debt За љубителите на доби филмови. Изгледајте го,нема да зажалите. http://www.imdb.com/title/tt1226753/
The Ides Of March (2011) An idealistic staffer for a newbie presidential candidate gets a crash course on dirty politics during his stint on the campaign trail. Ratings 7.5
PAUL BLART: MALL COP Случајно го загледав синоќа на сателитска. Трговски центар ке биде окупиран од крадци. Пол работи во обезбедувањето и ке помогне во решавањето на случајот. Просечна комедија 5/10.
When Harry Met Sally... Романтичен филм, што веројатно е зачеток на поголемиот дел од овој жанр, бидејќи е постар. Приказната е фина, има смешни моменти, шармантна и интересна. Ама оваа Мег Рајан секаде ги има истите фацки. Не е ни чудо што е префорсирана само во романтични комедии. Со исклучок на само една сцена каде што покажа квалитетна глума , останатиот дел од нејзината појава буквално ме иритира. 7/10
Abduction Главна улога - Taylor from Twilight. Spoiler Добра драма-акција. Ме остави без зборови.Одлична глума. Ме изненадува Taylor. Му лежат вакви улоги. Се работи за Nathan чија мајка била убиена, и сега живее со неговите, така наречени родители,за кои ќе дознае дека не му се родители. Прекрасно. 10/10.
http://www.youtube.com/watch?v=7VdONYkKFmQ борба против злото,од режисерите на филмот 300,извондреден филм
Ratatouille Одличен анимиран филм. Spoiler Се работи за ресторанот на Густо, по чија смрт тешко се одржува. Имено во ресторанот бара работа едно мутаво момче Лингвини, на кое му е дадена работа како чистач, но по случајност пројавува талент на одличен готвач. Талентот наводно го наследува од татко си Густо, која врска подоцна се открива, а всушност талентот е на едно Глувчеее по име Реми, кое е практично сензор за мирис. Реми почнува да работи качен на темето на главата на чистачот, и со движења врз неговата коса, Реми готви совршени јадења, а заслугите ги добива Лингвини. Ресторанот повторно ја добива некогашната слава, до моментот кога злобниот главен шеф кој е отпуштен откако ресторанот ќе дојде во рацете на синот на сопственикот, не испрати санитарна инспекција. Кога инспекторот ќе забележи стотици глувци како готват во кујната, го затвора, за подоцна Реми да се прослави со свој ресторан, наречен „Рататуи“. Изобилува со многу мудри мисли, вредни да се потрошат без малку 2 часа.
My Life in Ruins 10/10 :up: Џорџија (туристички водич) ја открива нејзината романтична страна за време на патувањето околу Грција. Прекрасен филм, како да цели 95 минути да бев на одмор заедно со групата на Џорџиа.
Ни го препорачаа и испофалија Puss in Boots, па со дечко ми решивме да го гледаме. Арно ама, место Puss in Boots Spoiler Гласот го позајмува Антонио Бандерас и е во стилот на Зоро тој го симнал The True Story of Puss'N Boots Производство на некоја си шкљ белгиска продукција. Ептен модернизирана и чудна верзија на Мачорот во чизми. Утепавме 2 саати во гледање на стварно смотан филм. И отпосле уствари видовме дека не се работи за истиот филм кој ни го препорачале. Ама на снимката од замунда како наслов пишува Puss in Boots, дури и коверот е од тој филм. А откако ќе го симнеш и отвориш, ќе видиш дека уствари не е Puss in Boots, туку The True Story of Puss'N Boots. Anyway, не ви би го препорачала. Ама овој со Антонио Бандерас примамлив ми изгледаше. Барем според трејлерот и критиките.
денес сум тапа со филмовиве, некоја тапа акција, пробале да направт некој неуспешен сплет, нормално треба да се стигне до некои пари, се испоубија сите леле тапа..
Добар е ... верувам повеќето од вас го гледале. Јас конечно го изгледав како треба. Кој го нема, препорачувам. 8/10 Трилер е ... Психијатар жена која по сплет на околности се наоѓа на лечење во санаториумот во кој работи по наводното убиство на сопругот исто доктор ... сака да си ја разјасни состојбата ... Што се случува погледнете.
THE HELP http://www.imdb.com/title/tt1454029/ Убав, потресен и реален филм за расната поделба во 60-тите години на минатиот век. Господари и робови, една храбра девојка која отскокнува од шаблонот за послушна жена, мајка и домаќинка и предизвикува вистинска револуција. Убава актерска екипа и многу интересен филм. Препорачувам 8/10
Valentine's day http://www.imdb.com/title/tt0817230/ Некако налик „He's just not into you“. Ликовите се набафтани, и се некој со тој другиот од претходната прича се познава. Као налик драма за денот на заљубените. Како го гледаат овој ден, дали го прославуваат, дали раскинуваат, дали се смируваат. Многу познати актери на куп: Џесика Алба,Ен Хатавеј,Патрик Демпси,Џош Духамел,Џејми Фокс,Квин Латифа,Џулија Робертс,Бредли Купер и не знам више уште кој друг познат глуми во него. 5/10 и How to loose a guy in 10 days Што да кажам бре за филмов. По 9812782 пат го гледам филмов, си ја сакам Кејт, и не знам кој не го гледал филмов. Ако стварно не сте гледале алал нека ви е. 10/10