Crazy, Stupid, Love Филмов е жива глупост!!! Точка. Прва работа приказната ми беше ептен без врска. Буквално одвај доседев да го изгледам и тоа само од пуста надеж дека Рајан Гослинг пак ќе се соблече. Најсериозно. Толку смотано беше се, буквално немам зборови. Стив Карел никогаш не сум го сакала и требаше по интуиција да не гледам филм со него. 1/10 И тоа не е 0/10 затоа што Рајан беше без маица 2 минути и заради тепачката меѓу мужите. Love actually Филмов го имам гледано 100 пати и комотно можам уште 100. Може нема којзнае каква вредност, ама мене ми е еден од најубавите филмови што постои. Пред ПМС, за ПМС, пост ПМС за секое време од животот на една жена е. Ако сакаш да се смееш ќе се смееш, ако ти се плаче ќе плачеш. Буквално нема една работа што не сакам за филмов. Танцот на Хју Грант, фацките на Алан Рикман, Колин Флирт кога зборува португалски, моментот кога Хју пее, едноставноста на Ема Томпсон, Кира Најтли....се. А музиката да не зборам, на реплеј ми е цело сабајле соундтракот. Немам оценка за филмов, ова е еден од тие филмови кои вечно ти седат во лаптоп затоа што знаеш дека во еден момент ќе сакаш да го гледаш за личен мерак.
What Just Happened Прикажано е низ што се поминуваат продуцентите при реализација на еден холивудски филм. Lost in Translation Во Токио се вљубуваат мажена жена и женет маж дојдени работно од Америка. Филмов е толку глупав, досаден и безживотен. Не препорачувам
The Family Man Филмот е од 2000 год.можеби некој го има фатено и на тв.Прекрасен фил со неверојатна содржина.Ми се допадна многу и го препорачувам. Овде има кратка содржина http://www.imdb.com/title/tt0218967/
Horrible bosses 98 min - Comedy | Crime - 8 July 2011 (USA) Ухуу многу интересен филм Тројца пријатели имаат неподносливи шефови и ќе сакат да ги убијат, но видете што ќе се случи. Оценка 10/10
Е ова е ПОИМ за луда фамилија. Во филмов се работи за едно семејство кое за Божиќ ги собира сите деца на едно место, а се немаат видено веќе подолго време. Е сега како што идат децата дома едно по едно, така и проблемите и глупостите еден по еден се насобираат. Гледајте го обавезно.
Final Destination 5 (2011) 92 min - Horror | Thriller ме густа серијалов хорори, па така и овој дел. http://www.imdb.com/title/tt1622979/
HOP Интересен е и смешен,воопшто не е досаден Кратка содржина http://www.imdb.com/title/tt1411704/ 10/10 Final Destination 5 Глупости невидени.Едно та исто ако не па ај 20 дела нека направат.Го гледав пола а остатокот на мотање го догледав 0/10 Кратка содржина http://www.imdb.com/title/tt1622979/
Фина приказна, не ми беше досадно ни минута. Сега, Џастин не е најдобриот глумец, ама има нешто интересно кај него. 9/10
Тhe Rainmaker Тазе адвокат работи на повеќе случаи, а обидувајќи се да реши еден станува и убиец. Типичен правен филм, со судница, сведоци, заплети, перипетии итн.
film-i-tv/gledanje-na-filmovi-onlajn-t3324/80.html женски ове може да ставте филмови кои ги гледат онлајн!
My Sassy Girl Филмов ми е најпрекрасен едноставно го обожавам Може првиот пат кога го гледав не ми беше јасно каде е заплетот, што се дешава со филмов, но на крајот на приказната кога се се разоткрива ме воодушеви филмов. Само што сеуште не сум се наканила да го гледам и Корејскиот филм, али ќе биде кај и да е
Бројот 23. Just a regular guy, као Волтер Спероу, случајно ќе налета на една книга во која целосно ќе се внесе и ќе се самоубеди дека таа книга е напишана за него. Книгата содржи навистина премногу случајности, кои ќе почнат да го прогонуваат Волтер, кои секако се вртат околу еден обичен број 23. Волтер ќе пронајде многу поврзаности со тој број и ќе почне да истражува. Тогаш навистина ќе ја пронајде вистинската сличност со тој број, опсесијата ќе го обземе и ќе се најде на ивицата кон вистината и илузијата. Ви преостанува да го видите, филмот е одличен мајндфак, мене ме доведе до повеќе ситуации да го очекувам спротивното од тоа што всушност се случува во филмот. Одличен е, од мене има 9/10.
Three Steps Above Heaven (2010) Бидејќи тоооооооооллллкаваааааааааа прашина е крената околу филмот, реков да го ѕирнам и..... уште пред да го гледам претпоставував дека не е ништо посебно. Незнам стварно што толку се трескаат од земја по филмов Приказна веќе видена. А крајот толку без смисла Башка таа глумицата-Пес
50/50 Не ми се допадна. own: Очекував премногу изгледа, од трејлерот ми се виде многу добар. Се излажав. Приказната (со исклучок на сцена или две) нема моменти за паметење. Остатокот од сцените се само нафрлани, колку да се пополни времето за филм. Додека го гледаш, не ти предизвикува никакво чувство - ниту жал, ниту тага, ниту смеа, ама ништо, тотално индиферентен (со исклучок на само ЕДНА сцена) во целиот филм. Крајот - типично американски. Од каде му е оваа висока оценка? 4/10