THE MAGIC OF ORDINARY DAYS Ливи забременува од некој пилот кој што ја откачува, татко и кој што е свештеник ке ја натера да се омажи за човек кој што не го познава, интересен филм мене многу ми се допадна
Stigmata (1999) Стар филм,случајно го фатив на тв.Интересен е не е лош Кратка содржина http://www.imdb.com/title/tt0145531/
http://www.youtube.com/watch?v=GU4qLmIXbOE One Day Го гледав вчера и да кажам дека во почетокот ми беше доста досаден ... она секој по својот пат.. а после ми стана тажен кога у ствари ЕМ си го упропастуваше животот само заради тоа дека тој не е со неа... дури и Солзи пуштив Spoiler ***знам плачка сум од мене 6/10
Mission Impossible 4-Ghost Protocol Позната тематика, Ethan Hant го спасува светот, од лошите момци. Добра акција, интересен за тепање време. 5/10
Just Go with It (2011) Comedy | Romance Иако е со предвидлив крај сепак ми се допадна, имаше многу смешни моменти
PERFECT SENSE http://www.imdb.com/title/tt1439572/ По препорака од Трендафилка Прекрасен филм 10/10 :up: Навистина ме воодушеви, преубав е, одличен! Ве тера да се замислите што навистина вреди во животот. Колку малку ни е потребно за среќа, колку малку работи се навистина важни,а колку сме ние луѓето свртени кон неважни работи. Искрено, му треба нешто вакво на светот за да се освести.
Julia's Eyes (2010) Los ojos de Julia (original title) Филм од шпанско говорно подрачје кој изобилува со одлична глума и добро сценарио, дефинитивно нешто поразлично од типичните холивудски трилери. Се работи за жена која полека почнува да го губи видот и се соочува со мистериозната смрт на сестра и, а подоцна и сопругот. По малку предвидлив крај, но филм кој нема да дозволи да го отргнете вниманието ни за момент во тие 2 часа. My rating: 7/10 IMDb review Zamunda torrent
Changeling Предобар филм. Мене ми се допадна. Еве вакви улоги и одговараат повеќе на Анџелина. Во филмот нејзе и го киндапираат детето и целото дејство се одвива како таа го бара, и низ се што мора да помине за да го најде. Крајот според мене беше чиста 10ка! И по толку години сепак таа остана да се надева. Надежда последна умира! Не жалам за изгледаните 2 часа, и не жалам што ќе дадам чиста 10/10.
Contagion Не очекував дека ќе ми се допадне но пријатно ме изненади.Особено глумата ми се допадна.8/10 Crazy Stupid Love Е ова е веќе одлична романтична комедија.И смешен,и поучен а не замислував дека Рајан Гослинг е толку згоден и секси .10/10
CORPSE BRIDE Шармантно и типично Бартоновско филмче. Кратко трае и песничките се супер. Посебно ми се допадна невестата. 7/10 COLOMBIANA Не е предобар, но не е ниту лош, очекував бетер. Пристојна акција и глума. Зои Салдана како и секогаш - преубава. Добри ефекти. 6/10 Mary Poppins Хухухуху, мјузикл, но не е патетичен. The old good stuff, само за опуштање. Да се гледа во друштво на дечиња и пуканки. Забавно и интересно, Џули Ендрус плени буквално во улогата. 7/10
Cabin Fever (2002) 93 min - Horror малце обратно ги изгледав, прво вториот па првиот дел, ама дефинитино гласам да има и трет! :up: http://www.imdb.com/title/tt0303816/
Faces in the Crowd (2011) Филм кој по се се разликува од сите оние кои досега сум ги гледала. Станува збор за девојка, за малку жртва на суров сериски убиец која случајно ќе го изгуби памтењето, но не во целост. Одлична замисла, но некаде на средина јас открив за кој станува збор. Во секој случај вреден да се погледне. My rating: 7/10 IMDb review Zamunda torrent
леле ја па што сум гледала еден филм последно .. што .. убивачка .. мислам дека се викаше Date Movie .. ооо мрак .. демек романтична комедија .. али ништо од тоа .. досадни ефекти . . па незнам она од дебела станала слаба и убава .. па глупости ептен .. не ви препорачувам да го гледате . .. ќе зажалите. . волку тапа филм .. не сум гледала до сеа ...
Вчера пуштив да го гледам Horrible Bosses. Ама, не го догледав ..На почетокот мислев дека ќе биде супер филмче, дека ќе ме расположи, ама се излажав..Многу глуп станува после..Ако некој го догледал нека каже впечатоци..
Незнам ти до кај си го гледала ама мене ми беше интересен, нели они ќе сакаат да си ги убијат шефовите и ќе има глупости
Mission Impossible Ghost Protocol Вчера го гледав филмов во кино и да ви кажам дека е доста интересен со многу акција, интересна приказна и чудно ми е што Том Круз како да не старее секогаш ми е исти 10/10
Den Som Draeber 4 Oje For Oje 2010 Филмов ми беше доста интересен ... јес да причата е иста и ја има на повеке пати но сепак не беше лоша замислата...Руска маааааафија..................убисссттваааа.... лагиииииииииииииии.... и ОТКривање на крајот... Не е лош за тепање временце 7/10 Го гледав Документарецот на Лудото 19 и морам да и се заблагодарам за споделување на линкчето .... веке го распространувам и јас( Лудо незнам дали знаеш има и еден филм со истата тематика) И го гледав Вода за Слоновите Water for Elephants http://www.imdb.com/video/imdb/vi2570624281/ Содржината е позната од мене 6/10
Му дадов денес втора шанса на филмов ..продолжив кај што застанав вчера. Па, не е лош стварно. Има смешни ситуации, не е нешто посебно, ама ок е...Не е до толку тапа како што ми се виде вчера. Ме изнервира мене Џенифер Анистон со нејзината дебилна улога, заради неа највеќе го исклучив - не за друго.. П.С. Ама тело држи Џени - немам зборови! Ми иде доживотно да се откажам од благо кога ја гледам!