Wicker park Не знам зошто чекав толку да го гледам Во секој случај-Ми се допадна Многу Доказ за тоа дека треба да треба да бориш за својата љубов, ама исто така и да се пазиш од лудаци 9/10
дефинитивно е супер !!! и плус го додавам : arthur christmas 2011 интересно и секако стандардно анимирано филмче... мнн мннн го свидов дедо дедо Санта хеххехе закон од лик препорака за гледање(го има на замунда со кам слика) 8/10 има интересни смешки Ситтер 2011 http://www.imdb.com/title/tt1366344/ http://www.youtube.com/watch?v=japyVYImEcM го сакам за детуле она Карлос баш е супер оргинален и одличен Ок е филмот ... јес да е типично американско нешто ама не е лош за трошење на фрее тиме.. 7/10
Red Riding Hood (2011) конечно да го изгледам и овој .. http://www.imdb.com/title/tt1486185/ Црвенкапа и Вукодлакот забава You Will Meet a Tall Dark Stranger (2010) - досаден филм .... барем според мене и тоа мн мнн досаден
Оцена од мене за филмов 4/10. Прво многу е долг, ретко сакам филм подолг од 2 саати. Второ, ме нервира што главниот лик е невиден баксуз се до последните 2 минути, кога се дешава расплетот на многу заплеткана приказна. Има и смешни моменти, али у главно не ми беше посебно интересен. Не би го препорачала
I am Number Four Го гледав филмот заради преголемата иницијатива на една другарка, и искрено очекував нешто ИНТЕРЕСНО и зато седнав да го гледам. Цело време го гледав со прескакулица, нонстоп терав нанапред, од шо е без врска...Жал ми е сат и 45 минути шо си изгубив за филмот. Вистинско срање во боја е.... Оцена -1/10
All Good Things Не знам кој како ќе го протолкува филмов, ама за мене ова е чист пример како родител може да те уништи и обележи за цел живот. Многу убав филм и вистинска приказна.
Mission: Impossible - Ghost Protocol Старее ли овој Том Круз? Јок. Добар е филмот, ми се допадна. Имаше сај фај моменти, премногу гаџети, технологија на нивоу бре бре, на моменти забега малку филмот, ама основната функција си ја одржа - да биде интересен и забавен. Достоен продолжеток и добра акција. Би го гледала пак. И Пола Патон, ууууф, каква типка. 9/10
The Next Three Days во главната улога Russel Crowe. Кога ќе ви се сврти целиот живот наопаку и нема да знаете што се случило, дали ќе се погазите себеси и принципите за да го вратите назад во нова димензија? Дали би ризикувале се за да докажете дека сте биле во право и дека сте невини? Дали седејќи и чекајќи може навистина да дочекаме дека тркалото ќе се сврти или мораме од петни жили да запнеме и да направиме се за да го придвижиме тркалото ние самите - па дури и по цена да убиеме некого? Многу добра поента во филмов. Крајот и една реченица на агентот ми се допадна. Сепак, се врти. Го препорачувам. Не е најдобриот филм кој сум го гледала, малку ми беше долг со сите тие акции и крвави сцени, но крајот ме трогна. 8/10 Mona Lisa Smile по втор пат. Некоја си послаба, женска верзија на Dead Poet's Society. Слободоумна и неконвенционална за своето време професорка по историја на уметност доаѓа во премногу традиционалниот универзитет за да наиде на ѕид од закоравени размислувања на навидум образовани девојки чијашто единствена главна цел во животот е да се - омажат. Pin up постери, домаќинки и момичиња за сичко, кои знаат дотерани и да чистат, и да готват, и да усисаваат - познато ви е. 50ти години во Америка и позицијата на жената во тоа време. На моменти толку многу ме иритираше што да бев на местото на Џулија, веројатно онаа Кирстен ќе добиеше сочен шамар од мене А сепак ќе го добие во филмот но во поинаква верзија. Во секој случај добро филмче кое вреди да се погледне. Limitless Веќе пишав за филмот во темата. Близу ужасен. Идеја добра а реализација утка. Авторите заспале или се надувале правејќи го, друго објаснување немам. Онака - сакам кажам не знам речам.
Pretty Woman Филмов го гледав заедно со мајка ми да се потсетела кога била млада Битно и ја исполнив желбата.... What's Your Number? Филмов е добар за тепање време само...
Hangover 2 стварно многу добар филм, алал да им е како ги смислиле сцените ... Го препорачувам Оценка 10/10
Trendafilke, Благодарам за предлогов... се измачив додека го најдов ама морам да кажам дека вредеше Оној Валентино секогаш сум го викала дека е премногу Кварцан и во приликата кога партнерот му казха дека за тоа не чинел ...почнав да се смејам .... Вреди секој момент да се гледа и да се замисли човек колку навистина треба да си го следи својот сон... 8/10 Suburban Girl http://en.wikipedia.org/wiki/Suburban_Girl содржината на Wiki доста ефтин филм ... искрено позабавно ми беше да си ја играм игрицата отколку да го гледам 4/10
A Christmas Carol (2009) Оригиналната приказна на Дикенс сигурно е малку потопло напишана (или не ), добар е цртанот, иако на моменти малку морничав ми се виде... па ова не би го гледале мали дечиња... Сепак, убава реализација, ми се допадна. 8/10
Lie with me Го гледав дека еротски, па ме заинтересира Има добри сцени за таа страна, не викам не, ама остатокот е за никаде. Па уште саат ипол трае
Jackass 3D Екипата на Стевее О и Бамм БАмм и сите чуда кој се случуваат ... ЛУДОТИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИииииииии 7/10 super-8 http://www.filmskabaza.com/sa-prevodom/super-8-2011-video_6af9ce8c9.html Вечната тема на американците ... крај на светот ... напад од вонземјани ... и секако „уникалноста како се спасуваат“ 4/10
Snow day Филмов ме потсетува на детството, а веќе ми прерасна во традиција да го гледам секоја зима. Детско - тинејџерски е, ама мене баш ми е симпатичен