Marley & Me Мислев дека е обично филмче за релаксација со предвидлив крај, ама се излажав. Исклучиво добар филм, се изнаплакав 9/10
Santa Baby 2 5/10 Ок е но првиот дел повеќе ми се допаѓа. Не ми се допадна што карактерот на Мери си остана ист како во првиот дел, и во вториов дел таа е пак истата успешна бизнис жена која е обземена од работа, некако и фали топлина. Вториов дел можеше да биде многу подобар.
SetUP (2011) http://en.wikipedia.org/wiki/Setup_(film) Филмов е со доста добра актерска комбинација... (50 Cent as Sonny,Bruce Willis as Jack Biggs,Ryan Phillippe as Vincent) до сега на 50чево немам погодено некој ужасно лош филм ... и овој е Ок за ме гледање на нештата, тотално у стил на 50кава од мене 7/10
Puss in boots 90 min - Adventure | Animation | Comedy - 28 October 2011 (USA) Spoiler Пред некој ден на сител го даваа,не ми се допадна. Оценката е само за принцезата која ми беше преслатка и убавко играше Оценка 5/10 The perfect man 100 min - Comedy | Family | Romance - 17 June 2005 (USA) Онака интересно филмче Оценка 6/10 Turistas 93 min - Horror | Mystery | Thriller - 1 December 2006 (USA) Е овој ми беше ептен интересен Го препорачувам. Оценка 9/10
The true story of puss in boots Малку глупава верзија на мачорот во чизми. 4/10 Snow day Филм од детството, одличен е 10/10
http://tonnerdoll.com/2008TonnerSite/20 ... light1.jpg Посебно ми е убав овој филм Самрак(Twilight) . Има интересна содржина.Во филмот ми е посебен оној Едвард што е вампирот . Отцена според мене е 10/10
1. Morning glory 9/10 Интересна комедија, одлични глумци, посебно интересна улогата на Харисон Форд ( ме изнасмеа со неговата ладнокрвност) вреди да се погледа 2. One day 10/10 Многу убава љубовна приказна, како едно долгогодишно пријателство ќе се претвори во нешто повеќе Просто се заљубив во Jim Sturgess 3. Trespass 7/10
White Oleander (2002) 109 min - Drama лепота од филм! задолжително за сите филмомани. јас не знам како до сега сум го пропуштила. :up: http://www.imdb.com/title/tt0283139/ Spoiler знам дека филмов е снимен според книга, во случај некој да ме направи глупава.
Bruce Almighty. Не знам како до сега не сум го изгледала. Филмот е супер. Ме изнасмеа за сите пари. Инаку е со Џим Кери и Џенифер Анистон. 10/10 Spoiler Џим Кери е обичен човек кој живее со својата девојка во стан и работи во една телевизија. Негова желба е да биде новинар, но еден друг човек му го зазема местото, односно ја добива работата што тој ја сака. Тој е голем малер и само лоши работи му се случуваат, но еден ден се ќе се промени.. па видете како.
Little Fockers (2010) Незнам дали е до мене, дека имав големи очекувања, ама мене не ми се допадна. Првиот и вториот се многу подобри, имаше и сцени каде што се смеев, ама не е тоа тоа.. И го гледав само пола филм, затоа што беше досаден. На секоја наредна сцена, претпоставував што ќе се случи, и стварно тоа се случуваше.. The Change-Up (2011) Еее, овој веќе ми се допадна, многу е смешен, можеби малце предвидлив, дека со среќен крај. Само ова ќе кажам: Е*ено добар. И вреди да се гледа. Има добра поука, дека треба да си ги сакаме животите, какви и да ни се.
Proof (2005) 100 min - Drama | Mystery многу снажен, јак филм! ова е за оние кои сакаат спори филмови со поента, никако за некој кој се пали на пиштоли, тепање, акција, кичми кршење, трки и слични работи. http://www.imdb.com/title/tt0377107/
Easy A Spoiler Конечно, една добра chick-flick комедија која би ме олабавила од оние пречувствителните филмови ) Master piece. Предобра приказна, уште подобра глума и добро искористен хумор. 10/10
Shutter island Лелеееееее ама филмиштеееееееееее, ауфффффффффффффф . Ептен двосмислен филм, се работи за еден маршал што оди на островот Шатер да води истрага за една жена што избегала. Сепак тоа не му е приоритет, таму е за бааги поголема работа. Обавезно погледнете го. 100/10
И јас истово филче го гледав, многу ми се допадна, одлична глума уште подобри актери, посебно главната актерка ми остави голем впечаток. 10/10
Го гледав и јас уште кога излезе во кино, бевме 4 другарки и едната не го сфати крајот За филмов 10 чиста
In Time (2011) Action | Sci-Fi | Thriller Ништо посебно филмот, јас искрено го гледав поради Алисија Сејфрид, многу ми е симпатична
Mr Popper's penguins.Иако е со Џим Кери искрено мислев дека ќе биде некоја досадна комедија,ама се наканивме со буцко да го гледаме оти немаше ништо друго.И ме изненади позитивно,препорачувам ако сакате слатко да си се изнасмеетe
The Help 2011 Верувам дека не сум единствената која овој филм не го остави рамнодушен. Па можам да речам дека е еден од ректите филмови во изминатата година, кој вистински ми се допадна, остави во мене место за размисливање. Ема Стоун, позитивно ме изненади, навиканата да ја гледам во кисли улоги, овде се издвои и се покажа во право светло. Не само улогата туку и начинот на кој ја носеше. Се восхитувам на храброста во тоа време да бидеш тотално различен, да контрираш на општеството и да одиш цврсто по својот пат. Ајбелин и Мини како гласот на разумот и пример за храброст. Особено Мини, мало ама техничарче Одличен филм, силна 9