The Uninvited Многу добар филм. Напнат и доволно интересен за да ти го задржи вниманието. И искрено има многу неочекуван крај, барем јас не го замислував така крајот. Всушност според трејлерот очекував сосема поразлични ситуации, но како и да е ме изненади. 9.5/10
Исто како и насловот, филмот го опишува животот на еден средовечен маж во Италија кој среќно ќе се заљуби во девојка од богата фамилија, со која ќе имаат едно дете. Но, војната ќе започне. Со тоа и започнува „играта“ чија за илјада поени главната награда е вистински тенк..... Стар, сигурно сите го знаат. Ах, и уште 100 пати да го глеам нема да ми здосади. Buon giorno principessa!!!
Ace Ventura: When Nature Calls (1995) Џим Ќери, што можам да кажам друго.. Не е којзнае што филмот, ама сепак е интересен. х) EuroTrip (2004) Само едно ќе кажам: Кој, го нема гледано, обавезно да го гледа. :up: Го гледав до сега, се скинав од смеење.
WAITING... Овој филм или ќе ви се допадне или сосем ќе го мразите. Мене ми се допадна хуморот, можеби таква ми беше вечерта и расположението. За некоја друга вечер, не гарантирам. Рајан Рејнолдс ги прави најдобрите фацки на светот, а Џастин лонг ќе одглуми одлично. Хуморот е прилично бизарен. 7/10
Ill be home for Christmas Порано кога го гледав филмов ми беше некако поинтересен сепак дете сум била Интересно филче...
SHERLOCK, The Hounds of Baskerville Втора епизода од втората сезона :up: :up: :up: Spoiler http://eztv.it/ep/32258/sherlock-2x02-the-hounds-of-baskerville-hdtv-xvid-fov/
My Fake Fiance 8/10 Комедија | Романса Интересно, опуштено поминати 86 минути. Дејствието е предвидливо, но мене ми се допадна. Spoiler Џенифер и Винс, двајцата имаат потреба од пари. За да го решат проблемот решаваат да направат лажна свадба.
Black Swan Немам обичај да ги гледам филмовите веднаш по нивното излегување, чекам да се стиши таа еуфорија околу филмот, па после ги гледам. Сакам да се уверам во квалитетот на филмот бидејќи немам многу слободно време, а тоа што го имам сакам да го потрошам на добар филм (ретко промашувам филм). А овој е таков. Прекрасна глума, музика, да не објаснувам, сигурно сите го имате гледано. http://www.imdb.com/title/tt0947798/
Филмот има солидна приказна и сосема неочекуван крај, меѓутоа не ме фасцинираше многу. Глумата на Isabelle Fuhrman е одлична, со оглед на тоа што во филмов е премала. Оценка 7/10.
Bestly Aко сакате филмчиња за опуштање на коишто им се знае краjот уште од почетокот - гледајте го 5/10
Bad Boys Ми се допадна. 8/10 Spoiler Мајк Лоури и Маркус Барнет се најдобри пријатели и детективи во оделот за наркотици. Тие штитат клучен сведок Џули, додека истражуваат во случајот за украдениот хероин.
Trust Многу поучен филм. Препорачувам да го гледаат помладите, односно тинејџерите на форумов. Некој ќе рече девојчево дека е глупаво, ама не е така. Во овие години често „љубовта“ не заслепува па непромислено правиме некои работи за кои подоцна се каеме. Нека го погледнат и повозрасните. Единствено нешто што не ми се допадна во филмов е глумата на мајката на девојчево (Catherine Keener). 9.8/10
Final Destination 5 Предобар, исто како и другите 4 дела...едноставно ТОП ! Овај е практично еден од ретките филмој, кој има поќе од 3 дела, и сеуште успева да ми го задржи вниманието. Го препорачвам на сите шо сакат добар филм, со пресвртлива приказна...и многу грозни сцени Од мене има чиста 10ка !
Final destination 5 92 min - Horror | Thriller - 12 August 2011 (USA) Премногу ми се допадна, ептен ми беше интересен . Му давам 10ка madagascar escape 2 africa 89 min - Animation | Action | Adventure - 7 November 2008 (USA) Штом е Мадагаскар мора да е 10