Цел го изгледав. Го гледав со маж ми, изрази желба. Јас цел филм смеејќи се го поминав. Просто ко комедија да гледав. Си останувам на мислењето дека е сра*ње од филм и тоа е тоа. Инаку маж ми се вклучи во армијата на попалени обожавателки и сега треба да ги симнам другите делови.
A Time to Kill (1996) 149 min - Crime | Drama | Thriller Филмиште! Доволно стар, но проклето добар. И пак би го гледала да! http://www.imdb.com/title/tt0117913/
^^ ааа ова мојот предлог. јас за денес имам два: A Lonely Place to Die добар. http://www.imdb.com/title/tt1422136/ и Coffin напнат, и нема врска оценкава што му ја дале, мене ми беше многу подобар. http://www.imdb.com/title/tt1667416/
INSIDIOUS ... дафак ...... уф, ама е крипи филмов, а мене ми се моча и ми се пуши цигара, а се укочив цела лелеееее Hе, шала на страна еден од најјезивите филмови, од почеток до крај! глумата не е баш најсјајна, ама интересен е, и дефинитивно крипи ас хел 2013 продлжува, знаев дека ќе има и 2 дел
Луда глупава љубов (2011) со Стив Карел, Рајан Гослинг, Џулиен Мур, Ема Стоун, Мариса Томеј и Кевин Бејкон Баш како што вели и насловов: во филмов ќе се сретнете и со лудило и со љубов. Море филмов е лудница. Spoiler Комедивче фамилијарно. Најобично семејство со секојдневни проблеми. Еден 40-годишен маж: добро вработен, со убава куќа, прекрасни деца, женет со девојката од средно. Приказна за Кал и Емили Вивер (Карел и Мур) и нивниот развод после 25 години совршен или не толку совршен брак кога Емили признава дека спиела со колега (Бејкон). Јунаков ни е малце во шок и кутриот, сега нели сингл, ќе се обиде да се ухода во таквиот живот, ама на состанок со женска не бил со години. Е тука е маката Ама ако го тргниме настрана лудилото и глупостите, баш е фино филмчево. Добро сега, нема да ве трогне до толку та да ве расплаче, ама ќе си насмеете добро така, фино, од душа. Добри реплики :up:
Откако заврши имав чуство дека целиот филм траел 15 мин. Ми се допадна филмот има некоја содржина но мн бавно се случуваа работите, и со научната фантастика не требало да претеруваат, Едвард во вид на верверичка со Бела на грб . И ако може антипатичната Бела да ја сменат со некоја подобра актерка, некако ми е како без душа.
The Lincoln lawyer Успешен адвокат презема навидум нерешлив случај. Дали обвинетиот е виновен или не? Адвокатот е убеден од клиентот дека е невин, но вистината е друга. Метју Мекконахи знае да изненади на моменти, одличен беше во филмов. А исто и Рајан Филипи. Вреди да се погледне!
Snow dogs Филмот со сибирските кучиња. Не верувам дека некој го нема гледано Прекрасен е. Доколку не ви е гледан топло ви го препорачувам
The girl with dragon tatoo Одличен филм . Жанр :мистерија ,драма Новинар ке биде најмен да го разоткрие мистериозното исчезнување на една млада девојка ... И да не го раскажувам ,едноставно го препорачувам 9/10
The deep blue sea Љубовна драма ... 7/10 Но препорачлив да се гледа Се работи за голема љубов после 1 светска војна и нејзиниот крај
Ќе може некој да ми најде линк да го гледам филмов на нет? Го гледав трејлерот, супер актери, али нетов ми е тапа, многу време им треба на филмовите да се симнат. Ај нека биде фин некој
Пробај со торентов, според коментарите би требало да е добро, штом е DVDrip, нема дилема за видео и аудио. Ако ти треба превод, кажи http://isohunt.com/torrent_details/38290443/A time to kill?tab=summary Поарно ти е да го симнеш
Descendants Kоментар за филмов,депримирачко-очајно смешен филм Aбе се влечка дејството,единствено убаво што беше е тоа што беше во Xаваи и толку Mат е женет човек кој има две девојчиња,а женаму Eлизабет има доживеано несрека и е во кома,па тој дознава дека има афера пред несреката и се обидува да дознае повеке за нејзиниот љубовник... Oд мене има 4\10 Spoiler Hе ми се допадна воопшто own:
Последниов месец гледав повеќе од еден ама последниот е The Proposal со Булок. Spoiler Интересно, брзо филмче што започнува со предлагање на брак од страна на Маргарет на својот помошник, одат во посета на неговит, треба да прават свадба ама Маргарет во последен момент го одбива нели дека е лажен бракот и на крај на работното место тој нејзе и предлага брак.
Restless Ова филмче многу ми се допадна, затоа што е благо-меланхолично, тажно, а сепак надежно истовремено. Можеби фалеше малку повеќе развој на приказната, посебно од аспект на животот на момчето и неговите чувства, ама сметам дека така ќе беше апла искомерцијализиран и америчко клише, па тука се препуштате на вашата имагинација и размислувања околу можното идно дејствие. Анабел е млада девојка на која и е дијагностициран тумор на мозокот и и' остануваат уште три месеци живот. Инок е момче кое си ги загубило родителите во сообраќајка, сака да оди на туѓи погреби и има замислен пријател. Така започнува една несекојдневна и нетипична младешка љубов. Топла и фина приказна. Неминовно ми дојде споредба со испофалениот One Day, кој мене патем не ми се допадна и ќе кажам и зошто - мразам кога двајца луѓе гаат чувства еден за друг, сметајќи дека го имаат целото време на светот и предоцна се среќаваат и соединуваат, поради кукавичлук и премногу размислување. А тука има една обратна ситуација - девојката знае со колку време располага и ќе го искористи до максимум. 7/10
Sunshine Cleaning Драма Улоги: Amy Adams, Emily Blunt Помалку чудна и несојдневна приказна, но добро. Spoiler Се работи за една самохрана мајка која сакајки да заработи повеќе за да му обезбеди приватно училиште на синот, започнува свој бизнис за чистење после извршени злосторства.
John Tucker must die.Лесно занимљиво филмче,Џон е неуништлив мајке ми Добар е за едно гледање и плакнење на очи на фраерот 6ка од мене.
New Moon Oбожавател сум на Twilight така да за мене филмчево е 5-ка Едвард ја напушта Бела по нападот, таа не можи да се помири со тоа, запаѓа во депресија, и почнува уште една "врска" со не така нормална личност т.е. со врколак-Џејкоб Блек
Ninja (2009) Spoiler -Момче кое останало без родители расте во Јапонија учејќи разни вештини односно станува нинџа. На барање на Сансеи се враќа во Њу Јорк да го заштити легендарното оружје од минатиот Кога нинџа. со него е и ќерката на неговиот учител. Одличен филм за оние кои ги сакаат боречките вештини, нивното изучување и начинот на воспитување на оние кои вежбаат. 8/10