Последен филм што го гледав е... Го обожавам филмов, го гледав од љубопитност и едноставно се вљубив во него
Последен филм што го гледав е... http://www.google.com/imgres?imgurl...&ndsp=12&ved=1t:429,r:3,s:41&biw=1024&bih=651 Сега баш го изгледав и не ми е нешто посебно, инаку убава приказна и сето тоа ....... Ме изнервира оваа што се омажила ..... Глупости ...... Иако бил болен, не морала да се мажи ..... тоа ми е глупо малце иначе се друго ми беше супер ...... Од 1 - 10 му давам 8 минус
Последен филм што го гледав е... Вчера го гледав Hachi: A Dog's Tale и да ви кажам дека филмот е мнооогу убав, сите кои го немаат гледано нека го погледнат, маестрален филм врз основа на вистинска приказна. Јас се утепав од плачење, значи јас плачам на филмови, али како што сум плачела на овој филм на ниеден друг не сум.
Последен филм што го гледав е... Remember me... и никако неможам да се сетам во кој друг филм има играно девојкава....
Последен филм што го гледав е... Даааа,даа,даа сега ми текна..А цел филм се мислев каде играла па дури и ја гуглав потоа Фала многу..
Последен филм што го гледав е... Палавиот Денис..на А1 го даваа..пред малце.. одличен е го гледав по незнам кој пат...
Последен филм што го гледав е... Ништо . Памтам лица ептен и одма ми текнува каде играле ...... Инаку јас вчера го симнав овој филм и утре ќе го гледам па ќе видам како ќе ми се допадне
Последен филм што го гледав е... The Notebook...Па што знам..Очекував нешто повеќе плачки,ама ништо..Добар филм е сепак!
Последен филм што го гледав е... p.s J love you после толку зборувања,викам дај да го гледам п.с супер филмче