Ау, колку го сакам филмов... ех, преубав е дури и кафаната на ФБ ја крстив Серендипити Инаку, го гледав Men of Honor - многу јако филмче
Camille = симпатично филмче за суровата вистина, дека дознаваме колку некој ни значел откако ке го изгубиме ...
Paranormal Activity Малце се исплашив бидејќи сепак е вистинита приказна и се чудам како ќе заспијам вечер Ама малце се исплашив... ilent:
Се согласувам. Јас бев вчера на кино и преполна беше салата, а последен ден беше. Последен филм што го гледав е ПЕРЛ ХАРБУР. Прекрасно филмче за суровоста на војната.
The Princess and Frog, цртан филм што ме расплака Многу е сладок и интересен. Вчера го гледав Cherie, со Мишел Фајфер е, и ме изнервира. Слаба динамика, а напумпана прикаска. Младич и старка, имаат лав афер и тоа е тоа. Ништо посебно :mrgreen:
The Blind Side...не знам зошто ама се утепав плачејќи на тој филм...И синоќа Перл Харбор по не знам кој пат...
Последен филм што го гледав е Jennifer's Body , со Megan Fox . Одличен филм би ви препорачала да го изгледате !!