Просечна комедија, ништо wow. Американскиов хумор веќе со години е ист, непроменлив. Имаше некои моментчиња за повеќе смеа, ама целокупно филмот е веќе нешто видено. Сепак е ок за трошење време, одмор на мозокот, така така...
Wild Child. Интересно, лесно филмче, ми се допадна. Ништо ново, како сите тинајџерски, ама супер е, ја посебно ги сака овие филмови. Spoiler
Како Џими (Еминем) успева во рап музиката, која сите сметаат дека им припаѓа само на црнците. И така, the white ass ( ) си го пронаоѓа местото таму. Одамна го меркав филмчево, баш сакав да го гледам, а сега најдов една страна за онлајн гледање и си го гледав. Абе, Еминем ли бе.. Spoiler
Со дечкоми го глеав,и морам да признаам дека е многу НАСИЛЕН филм! Да, кога одам по негов памет Поентата беше на Клајд(Герард Батлер) крадци му ги убиваат и ќерката и жената... После 10 години,решава да се одмазди. Заради многу хардкор содржина , му давам 8/10
27 dresses Овој филм ми е гледан одамна, сега го начекав пак и навистина од лимонадестите романтични комедии ми е еден од подобрите и омилените. Кетрин Хејгл тука блеска, прекрасна е во улогата, неизнасилена во глумата. Животна желба и е да се омажи, во меѓувреме им помага на сите пријателки со свадбите и кај сите е старосватица. Безнадежно вљубена во својот шеф, на сцената настапува нејзината атрактивна сестра која ќе и ги помати плановите и новинарот кој ги пишува нејзините омилени свадбарски колумни, а е циник кој не верува во ваков тип на заедница. Типот е исто одличен, многу го сакам глумецот. И песничките се многу фини. Добро филмче, 8/10 The Nanny Diaries Претпоставував дека е направен според книга, верувам дека е малку подобра. Не беше толку лош, но малку приглуп со целата таа нарација и имињата. Сепак имаше добри моменти , да се види животот од богаташката страна. За едно гледање. Можеби ако глумеше некоја друга, а не Скарлет Јохансон ќе беше и малку пожив и поинтересен. 5/10
Sherlock Holmes, A Game Of Shadows Откако го изгледав првиот дел, обавезно го гледав и вториов. Супер забавен и интересен како првиот. Ете можеби во вториов беа малце надреални сцените, ама пак се‘ на се‘ убав впечаток !
После мнн мнн долго време малку пауза од серијали и јас пак со не УСА филмс Café de Flore (2011) - IMDb Spoiler A love story between a man and woman. And between a mother and her son. A mystical and fantastical odyssey on love. http://www.youtube.com/watch?v=Y3HAgq7aQOk ПРЕУБАВ Intouchables 2011 9 weeks after its release, it became the second most successful French film. http://www.imdb.com/title/tt1675434/ http://www.youtube.com/watch?v=34WIbmXkewU
We bought a zoo. Прекрасен филм драма комедија која што ќе ве натажи,но и насмее до солзи http://www.youtube.com/watch?v=STXvAhrVP0U
Alice in Wonderland Не ми се допадна оваа квази преработка на истоимената бајка. Премногу се изгубило од изворната замисла. Spoiler Алиса заглавува во Земјата на чудата со тоа што е вмешана во мисијата на вистинската кралица да и се врати круната со тоа што мора да го убие лошиот змеј. Confessions of a shopaholic Очајна љубовна комедија. Веќе видено. Spoiler Неизживеана девојка сака да надомести за времето на неразгалување, така што паѓа во долгови за да ги има најновите чевли или чанта потпишани од славни автори.
Spoiler 21 Jump Street Интересна комедија за двајца полицајци испратени на тајна задача во едно средно училиште. Имаше добри делови филмов, доколку сакате да се посмеете слободно погледнете го.
This means war. Spy agains spy Многу интересен филм! Ви препорачувам на сите да го гледате. И глумците... Не се лоши. Ах тој Tom Hardy...
The Waterboy Го гледав во саботата навечер го даваа на сител. Инаку филмов го немав гледано којзнае од кога и таман ми дојде за гледање во тој момент
Letters to Juliet. Многу убав филм. Се врти околу љубовта. Фантастичен е. Девојки од цел свет праќаат писма на Јулија, а наместо "Јулија" му одговараат 4 жени. Не би да ви кажувам друго, погледнете го сами.
Никогаш не одбивам препорака за добар трилер Единствена мана на филмов му е што трае малку подолго, некои работи безпотребно се развлечени, ама како и да е - интересен е и мистериозен. Ако ви е преку глава од романтични комедии и типични лимонадки, еве и јас ви го препорачувам
The A-team Spoiler 4 поранешни американски војници се здружуваат за извршување тајни мисии. Најголемата од нив е да ги вратат плочките со кои се фалсификуваат американските долари. Weather girl Spoiler Силвија е водителка на временската прогноза на која еден психотичен испад за одмазда кон партнерот и колега кој ја изневерил, ќе и го обележи животот.
Хари Потер 7 првиот дел За жал немам многу за опишување, освен дека сум разочарана од филмот, тоа што го очекував не го добив. Нема некоја голема акција, се е повеќе пасив. И како по обичај се тоа па тоа. Волдеморт е на слобода, го краде волшебното стапче од Дамблодорт и они бегат кријат се.....не, не ми се допадна. Најдобри ми беа до 5 дел. После тоа сите ми беа некако досадни.