Последен филм што го гледав е... Последно што гледав е "Twilight saga: The Eclipse". Не е лош, ама сепак сметам дека првиот дел е најдобар
Последен филм што го гледав е... Просечен, не ме мрдна од место ама ич. Во типичен Николас Спаркс-овски стил. Некој ќе умре на крај, нормално нели. Пуштив солза-две на песната. За малце и на глумата на Мајли "Хана Монтана Банана" Сајрус. Дотолку е очајна, за плачка е.
Последен филм што го гледав е... сношти го гледав на а1 тој со Џорџ Буш кога ги срушија кулите во ЊуЈорк и многу ми се допадна, но него догледав до карј не знам ни како се вика...
Последен филм што го гледав е... Го гледаше ли некој сега филмот на канал5,ако знае некој нека пише како се вика
Последен филм што го гледав е... А некој го гледаше на сител утрово... со магии еден филм...интересен беше Ама заборавив како се викаше
Последен филм што го гледав е... Мислам дека зборуваш August Rush Корегирај ме ако не е тој филм, јас не го гледав, го имам гледано претходно и мноооогу ми се допадна, а прочитав некаде дека ќе го даваат August rush на канал 5.
Последен филм што го гледав е... Aко го немате гледано..мора да го погледнете преубав е филмот.... посебно крајот...мноогу е тажен...
Последен филм што го гледав е... За филмов горе можам да кажам дека американците се покакаа со 11.Септември! Ич не мислев дека таков крај ќе има филмот. А инаку последен филм што го гледав е : ~splinterheads~ интересна драма, ништо посебно
Последен филм што го гледав е... За филмов горе можам да кажам дека американците се покакаа со 11.Септември! Ич не мислев дека таков крај ќе има филмот. А инаку последен филм што го гледав е : ~splinterheads~ интересна драма, ништо посебно