If Only Поради многуте позитивни коментари од феминките,конечно и јас го гледав филмов.Уфф ме расплаче,прекрасен љубовен филм што малку и ќе те подзамисли :up: Вреди да се погледне,дефинитивно!
21 Jump Street-одлична комедија,одамна не сум се изнасмеала толку за филм... Двајца поранешни соученици по неколку години од завршувањето на средно повторно се среќаваат на полициска академија каде стануваат најдобри пријатели и партнери,а и набргу ја добиваат нивната прва мисија на 21 Jump Street,во која имаат лажни идентити,запишани се како нови ученици повторно во средно училиште каде мораат да го решат случајот со дрога која се продава таму...интересни и смешни случки,актерите стварно погодени,оценка 10/10
Hachiko: A Dog's tale Прекрасен е. Ме остави расплакана. Дефинитивно сите кои оние кои се љубители на животни и кои имаат срце треба да го изгледаат. Оцена 10/10
Конечно му дојде редот и на овој филм. Искрено мене ме бендиса, супер беше, само не сватив шо беше финатата со веѓите на Снежана 7/10.
MEET JOE BLACK Преубав филм! Само што го изгледав и од дамна немам плаченo толку многу на филм Brad Pitt односно Joe Black е ангелот на смрта и е дојден по животот на Bill (Anthony Hopkins). Бил го води Џо низ една турнеа низ животот, да искуси се тоа што пропушта. Меѓувреме Џо се заљубува во ќерката на Бил. Крајот на оваа прекрасна драма сигурно ќе ве натера да заплачете и Brad Pitt е навистина прекрасен!
Филм за едно момче кое го напуштила мајка му и некако завршува во светот на уметноста. Има голем талент кој ќе биде искористен од страна на еден плагијатор. Интересна драма, на брат ми (кој има само 13 години) посебно многу му се допадна, иако филмов е спротивност од тоа какви филмови го привлекуваат него... 8,5/10 А за Џош Хачерсон во филмов 100/10
Spoiler Ally е сведок на убиството на нејзината мајка кога има само 11 год. Десет години подоцна таа е студент на New York University. Живее со татко и кој е детектив и премногу се однесува заштитнички кон неа. Tyler Hawkins е 21 годишен дечко кој е студент на истиот факултет како и Ally и со татко му се многу далечни откако брат му се самоубил. Тој истовремено работи во продавница за книги.... Една вечер Tyler и неговиот цимер Aidan запаѓаат во неволја. Татко и на Ally го претепува Tyler и на Aidan му текнува дека Tyler би можел да му се одмазди на детективот преку ќерка му. Aidan му предложува на Tyler да се запознае со неа, да спие со неа и потоа да ја остави. Tyler и Ally се запознаваат, минуваат некое време заедно, но и се вљубуваат еден во друг...
Со мојата помала братучеда бидејќи ептен инсистираше седнавме и ги изгледавме двата дела на Скуби Ду. Доста интересен ми беше првиов дел. Има многу комични делови и ми се допадна. 6/10 И вториот не беше лош. 6/10
Перознатлив, во негов стил. Интересно, забавно. На имдб има оценка 6.6, јас би му дала 7-8. Добар за тепање време
http://zamunda.net/details.php?id=315807&hit=1 не сум го гледала, ама слушам лоша била снимката. Ако не можеш да издржиш додека излезат подобри и оваа ќе ти биде супер
21 Jump street-Двајца полицајци се испаратени на тајна задача во средно училиште. Мораат да најдат дилер на дрога, а во меѓувреме се приврзуваат за личностите таму и едниот кој што не бил порано омилен меѓу соучениците сега станува популарен. Акција и комедија, супер филмче
Seven pounds Онака, просечен филм. Досаден поголем дел од времето. Да утепаш време.. 5/10 Spoiler Се работи за еден инженер кој ќе направи собраќајна несреќа во која ќе загинат седум лица, а тој ќе преживее. Во текот на филмот тој се обидува да се искупи за гревот што го направил со тоа што им помага на седум странци..
Spoiler A modern romantic tale about a young aristocratic heiress born under a curse that can only be broken when she finds true love with "one who will love her faithfully."
Згодниот и шармантен фармацевтски претставник Џејми се вљубува во веселата Меги која е жена со слободен дух. Иако и двајцата мислеа дека никогаш нема да се вљубат, заедно откриваат дека хемијата помеѓу нив е помоќна од која било дрога.
Good Luck Chuck Многу голотии имаше во филмов, инаку интересен е за гледање, посебно Џесика Алба ми е многу слатка во филмов така тромава малку Enchanted Го имам гледано филмов повеќе пати. Интересен ми е, смешен на моменти, филмче баш за опуштање
SCHOOTER.. - иако навидум е со пукање..не е баш целиот таков.. интересен премногу.. Spoiler Се договараат група да направат атентат на претседателот.. меѓутоа местат еден нивен пријател и потоа е цела авантура како тој се крие од полицијата и прави безброј интересни случки..10/10