Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Последен филм што го гледав е... И кратка рецензија

Дискусија во 'Филм и ТВ' започната од LaFille, 31 јануари 2010.

1. tinkerbelll

tinkerbelll Популарен член

Се зачлени на:
    15 мај 2010
    Пораки:
    2.096
    Допаѓања:
    5.018
    If Only
    Поради многуте позитивни коментари од феминките,конечно и јас го гледав филмов.Уфф ме расплаче,прекрасен љубовен филм што малку и ќе те подзамисли :up:
    Вреди да се погледне,дефинитивно!

На LilBaby му/ѝ се допаѓа ова.
  2. TheScarletDandelion

TheScarletDandelion Истакнат член

Се зачлени на:
    27 ноември 2011
    Пораки:
    56
    Допаѓања:
    248
    21 Jump Street-одлична комедија,одамна не сум се изнасмеала толку за филм... :D
    Двајца поранешни соученици по неколку години од завршувањето на средно повторно се среќаваат на полициска академија каде стануваат најдобри пријатели и партнери,а и набргу ја добиваат нивната прва мисија на 21 Jump Street,во која имаат лажни идентити,запишани се како нови ученици повторно во средно училиште каде мораат да го решат случајот со дрога која се продава таму...интересни и смешни случки,актерите стварно погодени,оценка 10/10 :)

Прикачени фајлови:

На Elennaa му/ѝ се допаѓа ова.
  3. The.Complicated

The.Complicated Истакнат член

Се зачлени на:
    3 август 2010
    Пораки:
    371
    Допаѓања:
    235
    The art of getting by
    Искрен, преубав филм. Го обожавам Фреди..

На xxx-ba му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Ognenija

Ognenija Истакнат член

Се зачлени на:
    1 април 2012
    Пораки:
    384
    Допаѓања:
    586
    Hachiko: A Dog's tale

Прекрасен е. Ме остави расплакана. ;(
    Дефинитивно сите кои оние кои се љубители на животни и кои имаат срце треба да го изгледаат.

Оцена 10/10

5. Vikica.cuci

Vikica.cuci Популарен член

Се зачлени на:
    21 ноември 2011
    Пораки:
    1.520
    Допаѓања:
    3.293
    Конечно му дојде редот и на овој филм. Искрено мене ме бендиса, супер беше, само не сватив шо беше финатата со веѓите на Снежана :^) 7/10.

Прикачени фајлови:

• mirror mirror.jpg
      mirror mirror.jpg
      Големина на фајлот:
      22,2 KB
      Прегледи:
      291
  6. Belieber15

Belieber15 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 март 2012
    Пораки:
    111
    Допаѓања:
    88
    MEET JOE BLACK

Преубав филм! Само што го изгледав и од дамна немам плаченo толку многу на филм :inlove: ;(

Brad Pitt односно Joe Black е ангелот на смрта и е дојден по животот на Bill (Anthony Hopkins). Бил го води Џо низ една турнеа низ животот, да искуси се тоа што пропушта. Меѓувреме Џо се заљубува во ќерката на Бил. Крајот на оваа прекрасна драма сигурно ќе ве натера да заплачете и Brad Pitt е навистина прекрасен! :inlove: :*

Прикачени фајлови:

На femina90 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. xxx-ba

xxx-ba Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    560
    Допаѓања:
    393
    Филм за едно момче кое го напуштила мајка му и некако завршува во светот на уметноста. Има голем талент кој ќе биде искористен од страна на еден плагијатор. Интересна драма, на брат ми (кој има само 13 години) посебно многу му се допадна, иако филмов е спротивност од тоа какви филмови го привлекуваат него...
    8,5/10

А за Џош Хачерсон во филмов 100/10 ;)

Прикачени фајлови:

8. martinuska

martinuska Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    3.095
    Допаѓања:
    3.748

Ally е сведок на убиството на нејзината мајка кога има само 11 год.
    Десет години подоцна таа е студент на New York University. Живее со татко и кој е детектив и премногу се однесува заштитнички кон неа.

Tyler Hawkins е 21 годишен дечко кој е студент на истиот факултет како и Ally и со татко му се многу далечни откако брат му се самоубил. Тој истовремено работи во продавница за книги....

Една вечер Tyler и неговиот цимер Aidan запаѓаат во неволја. Татко и на Ally го претепува Tyler и на Aidan му текнува дека Tyler би можел да му се одмазди на детективот преку ќерка му.
    Aidan му предложува на Tyler да се запознае со неа, да спие со неа и потоа да ја остави.

Tyler и Ally се запознаваат, минуваат некое време заедно, но и се вљубуваат еден во друг...

На ani4ka23 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. kikav

kikav Популарен член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    2.711
    Допаѓања:
    2.034
    јас го гледав АЛФИ пред некој ден на канал 5 поу4ен некако посебно за машкиве

10. Vikica.cuci

Vikica.cuci Популарен член

Се зачлени на:
    21 ноември 2011
    Пораки:
    1.520
    Допаѓања:
    3.293
    Со мојата помала братучеда бидејќи ептен инсистираше седнавме и ги изгледавме двата дела на Скуби Ду.

Доста интересен ми беше првиов дел. Има многу комични делови и ми се допадна. 6/10

И вториот не беше лош. 6/10

11. VACA

VACA Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2010
    Пораки:
    492
    Допаѓања:
    324
    КАДЕГО ГЛЕДАШЕ ФИЛМОТ ???? НЕМОЖАМ НИКАДЕ ДА ГО НАЈДАМ ?? :(

12. flowergarden

flowergarden Популарен член

Се зачлени на:
    27 февруари 2011
    Пораки:
    1.277
    Допаѓања:
    418
    Перознатлив, во негов стил. Интересно, забавно. На имдб има оценка 6.6, јас би му дала 7-8. Добар за тепање време

Прикачени фајлови:

• dict.jpg
      dict.jpg
      Големина на фајлот:
      22 KB
      Прегледи:
      241
  13. flowergarden

flowergarden Популарен член

Се зачлени на:
    27 февруари 2011
    Пораки:
    1.277
    Допаѓања:
    418
    http://zamunda.net/details.php?id=315807&hit=1

не сум го гледала, ама слушам лоша била снимката. Ако не можеш да издржиш додека излезат подобри и оваа ќе ти биде супер ;)

14. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.837
    21 Jump street-Двајца полицајци се испаратени на тајна задача во средно училиште. Мораат да најдат дилер на дрога, а во меѓувреме се приврзуваат за личностите таму и едниот кој што не бил порано омилен меѓу соучениците сега станува популарен. Акција и комедија, супер филмче :)

15. Chocolate.me

Chocolate.me Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
    ^^ Снимката е ужасна, јас го симнав и го избришав.

16. Tenkai

Tenkai Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    2.316
    Допаѓања:
    1.905
    Seven pounds
    Онака, просечен филм. Досаден поголем дел од времето. Да утепаш време.. 5/10
    Се работи за еден инженер кој ќе направи собраќајна несреќа во која ќе загинат седум лица, а тој ќе преживее. Во текот на филмот тој се обидува да се искупи за гревот што го направил со тоа што им помага на седум странци..

17. whistle

whistle Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јуни 2012
    Пораки:
    105
    Допаѓања:
    68
    A modern romantic tale about a young aristocratic heiress born under a curse that can only be broken when she finds true love with "one who will love her faithfully."

18. Hkikica

Hkikica Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2012
    Пораки:
    989
    Допаѓања:
    677
    Згодниот и шармантен фармацевтски претставник Џејми се вљубува во веселата Меги која е жена со слободен дух. Иако и двајцата мислеа дека никогаш нема да се вљубат, заедно откриваат дека хемијата помеѓу нив е помоќна од која било дрога.

Прикачени фајлови:

19. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    2.553
    Good Luck Chuck

Многу голотии имаше во филмов, инаку интересен е за гледање, посебно Џесика Алба ми е многу слатка во филмов така тромава малку :D

Enchanted

Го имам гледано филмов повеќе пати. Интересен ми е, смешен на моменти, филмче баш за опуштање :)

20. Stoimenovska

Stoimenovska Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    916
    Допаѓања:
    2.182
    SCHOOTER..
    - иако навидум е со пукање..не е баш целиот таков.. интересен премногу..
    Се договараат група да направат атентат на претседателот.. меѓутоа местат еден нивен пријател и потоа е цела авантура како тој се крие од полицијата и прави безброј интересни случки..10/10