Последен филм што го гледав е... Господ знае зошто, ама се изнасмеав ко луда на некои дебилни сцени. Подеднакво е дебилен како и инспирацијата за оваа пародија.
Последен филм што го гледав е... Последно го гледав филмот што беше на сител синоќа во 01:00, комедија, но заборавив како се викаше. А би сакала да го гледам овој филмов трендафилка што го гледала
Последен филм што го гледав е... Од кога се канам да го гледам филмов...и никако да биде...Го имам симнато само никако да го погодам...ај можеби вечерва И да не бидам оф-топик ... последен го гледав
Последен филм што го гледав е... ^И јас го гледав овој пред некој ден и ногу ми беше брр...се препотив исто ама сепак добар хорор
Последен филм што го гледав е... Мислам дека не остана добар филм што го немам гледано... Филмоман и пол сум. Вчера гледав еден постар филм Bounce од 2000 со Бен Афлек. Добра приказна којашто покажува дека се што се случува, се случува со причина. А, и Бен Афлек морам да признаам дека е прекрасен во филмот.
Последен филм што го гледав е... Тежок филм за варење. Му фалат одредени елементи на драма, некои секвенци се прекинати, ко да ми нема душа. Ама секако тематиката му е драматична. Не би го гледала пак.
Последен филм што го гледав е... Само што го изгледав Cry baby Интересно филмче.Џони Деп во машка главна улога многу е секси во филмот, многу е млад Го препорачувам
Последен филм што го гледав е... леле...од каде најде превод за филмов... ја го имам симнато,ама не сум го гледала пошто немам превод,а и не мозам да најдам .....ако знаес кази ми pls