Последен филм што го гледав е... последен филм што го гледав беше новиот српски хорор филм ''A SERBIAN FILM" нај одвратен фил не ви го препорачувам да го гледате
Последен филм што го гледав е... еј закон филмче.... црн хумор ама на крајот како сум се смеела леле, крајот на филмов секогаш ке го памтам
Последен филм што го гледав е... Nights in Rodanthe само што го изгледав...и знаете шо може Николас да напрае,да потрошеш ролна тоалет на солзи Добро е филмчето...само многу жално
Последен филм што го гледав е... еее јас последен го гледав ханговер а после ке го гледам дрти денсинг ...
Последен филм што го гледав е... Го изгледав сега и The illusionist по ваша препорака и ептен ми се допадна,стварно добар филм
Последен филм што го гледав е... http://www.youtube.com/watch?v=tyZJMTjBqiw не можев да најдам сликичка
Последен филм што го гледав е... Ми го разкажуваше една другарка,ми се повраќаше кога ја слушав,нема шанси тоа да го гледам.
Последен филм што го гледав е... До половина, па заспав. Ќе го догледам вечер, вака до средина беше ТОП
Последен филм што го гледав е... Secret window со Johnny Depp, одличен филм, како и Shutter Island (2010) so Leonardo Dicaprio... ги препорачувам на сите кои се заинтересирани за добар трилер
Последен филм што го гледав е... Одлично филмче ем акција ем комедија со одлична глумачка постава: Bruce Willis, Helen Mirren, Morgan Freeman, Mary-Louise Parker, Karl Urban и John Malkovich