Последен филм што го гледав е... Remember Me...добар е а и плус плачев на крајот ,исто така пред некој ден го гледав Salt новиот со Aнџелина и многу ми се допадна,типичен филм за неа
Последен филм што го гледав е... Јас последно нешто што гледав е The forgotten. Одличен фил од 2004 со Julianne Moore во главната улога и интересна тематика. Морам да признаам дека навистина ми се допадна. Гледам дека и повеќето од вас го гледале, па и на другите што сеуште го немаат гледано, топло им го препорачувам. Позз
Последен филм што го гледав е... Frozen. Филмот ме замрзна скроз!!! Не посакувам такво нешто да се случи на никој!!! Не одам веќе на скијање
Последен филм што го гледав е... ,,Flying By" Со Heather Locklear и Billy Ray Cyrus. Имаше многу музика и свирење на инструменти што навистина обожавам да гледам, но приказната баш и не е нешто посебно оригинална.
Последен филм што го гледав е... леле ме прелажавте ќе го гледам филмчево! а јас последен филм (по препорака од другар) што го гледав беше
Последен филм што го гледав е... Последно го гледав филмот Среќни броеви (Lucky Numbers) со Џон Траволта.Добро филмче по малку смешно
Последен филм што го гледав е... Оригинален грев....ова ми е 10ти пат што го гледам никако неможам да се нагледам на страста помеѓу Џоли и Антонио во филмот прекрасни се Филмчето ми е преубаво...ако постое уште некој шо не го е гледал му го препорачувам од срце
Последен филм што го гледав е... Последен филм што го гледав е Just married. Интересна комедија вечерва сакам да го гледам Whatever Lola wants ама неможам превод да му најдам.. [mod-kirilica:2c0ptq30][/mod-kirilica:2c0ptq30]
Последен филм што го гледав е... eве само што го излгедав FROZEN жален е пред се онака добро филмче за еднаш да го видиш... од 1 до 5, 3.5 би му дала
Последен филм што го гледав е... Видов неколку веќе го гледале и се наканив и јас иако уште сликата и насловот ми кажуваа дека е го изгледав и сега сум вака