Последен филм што го гледав е... за тие што го гледале ФРОЗЕН Spoiler леле сцената со коските ми беше леле како пукнааааа она звукот ме наежи секое влакненце на мене беше ко запеглано у тој момент! а волцине леле како ги изедоа бре греотка
Последен филм што го гледав е... Мене филмот ми се допадна зашто ми беше некако реално страшен - без демони, чудовишта, убијци и натприродни сили - само човекова грешка (не ги оставаат намерно горе) и природа, без злобни ликови. е само не ми беше јасно зошто на крај девојката не ја изедоа волците? Ваљда беа сити од претходните двајца
Последен филм што го гледав е... Пред ден-два случајно го зачекав A walk to remember на А2....филмов прв пат го гледав кога имав 16 год и ме бендиса тогаш многу,море па плачки пола филм со другачките мои,ама стварно е жално филмчето,и сега кога го видов дека го даваат репризно после толку години си го изгледав и исплакав уште еднаш
Последен филм што го гледав е... Last song се изнаплакав знчи сварно за филмчето немам сборови ногу е тажно
Последен филм што го гледав е... A walk to remember...го гледав сега пред некоја ден на А2...... леле како сум плачела на овај филм ко го гледав,не можев да се смирам после 1 сат откако заврши
Последен филм што го гледав е... а како му е англискиот наслов.. сакам да го најдам на замунда и да го гледам
Последен филм што го гледав е... многу е убав филмот а ако не си го гледала the notebook обавезно да го гледаш ќе плачеш 5саати..
Последен филм што го гледав е... Последен филм што го гледав е Spread а најубавите филмови што сум ги гледала се A walk to remember, The notebook и други не ми текнуваат во моментот
Последен филм што го гледав е... aaaaaaaaaa превод од кај симнавтееее барам неможам да најдам.... ај да не бидам оффтопик последен филм шо го глеав When In Rome прекрасеееееен филм
Последен филм што го гледав е... фала за насловот ке го гледам филмот обавезно потоа ке ви кажам дали ми се ареса а јас ги барам преводите на http://www.podnapisi.net а ако не можам да најдам таму барам на google, го пишувам насловот на филмот а потоа јазикот на кој сакам да биде преводот (најчесто српски)