Последен филм што го гледав е... Shater island, со ДиКаприо. Добар е, гледајте го. Удира на психата ама ми се допадна.
Последен филм што го гледав е... Последни 2 филма коишто ги гледав беа: Good Luck Chuck со Jessica Alba и Dude where is my car многу добри филмови се изнасмеав
Последен филм што го гледав е... Преубав филм, мојот омилен од сега. Се изнаплакав на крајот, не знам зошто. Иако, очекував поспектакуларен крај, како нешто да му фалеше.
Последен филм што го гледав е... Не е нешто посебно, но има некои посебни делови во кои што се раздлабува тематиката оптимизам, инспирација и така натаму. Чуда се случуваат, со верба и надеж. Пред некој ден, или синоќа, не знам кога точно беше, на Фокс Лајф.
Последен филм што го гледав е... Ете преска така задоволна и скупчена на троседот си го гледав Интервју со вампирот... ...ама на пола филм се закочи преносот
Последен филм што го гледав е... последен филм што го гледав беше NOTEBOOK (по милионити пат) го гледав со дечко ми, зашто го немаше гледано, едвај го намолив, и викам глеј го првите 15мин ако не ти се свиѓа ќе гасиме (знаев јас дека ќе му се заарни) и не трепна цел филм го изгледа, и се изнаплака на крај цел ден ми беше депресивно злато...
Последен филм што го гледав е... Исто и јас. Сосема просечен, на моменти досаден. Призаспав. Па секој може да си дозоли самооткривање кога може да си дозволи билет до Италија, Индија и Бали.
Последен филм што го гледав е... Ќе одам по ред: Ова е тоа што го изгледав денес, а што ќе следи за вечерва... Еве: Па после нека рече некој дека сум луда по Ричард Гир, тоа не е точно!!!
Последен филм што го гледав е... Salt ептен е јак ама не ми се свиѓа Анџелина што е негативен лик али сепак филмот е добар
Последен филм што го гледав е... Одамна не сум гледала некој филм со Brittany Murphy. Не ми се верува дека почина... ilent: