Последен филм што го гледав е... Ниту премногу добар, ниту премногу лош, онака, ок. Убаво е да види ова муле во посериозна улога, освен онаа во Highschool Musical. A добро глуми детето инаку. Детски филм, на Дизни, јас немав поим, го симнав зашто ми излегуваше нон стоп пред очи. Kо за детско филмче не е лош, ако ништо друго ќе уживате во Николас Кејџ со коса Вашите дечиња, внуки, внуци и малечки на пријателите ќе ви бидат благодарни за ова фамилијарно филмче, погледнете!
Последен филм што го гледав е... Го имам одамна гледано, постаро филмче.. Случајно го видов на нет, па викам ај да го симнам
Последен филм што го гледав е... По втор пат. Овој пат, со брат ми. И заспав на крајот Се разбудив на одјавната шпица.
Последен филм што го гледав е... Подосаден филм не сум гледала. Ама хорор, шта да ти причам. Една страшна сцена дали имаше, катастрофа. Првиот дел беше многу, многу поинтересен и повозбудлив.
Последен филм што го гледав е... law abiding citizen одамна така добар филм не сум гледала ви го препорачувам доколку не сте го гледале
Последен филм што го гледав е... Последно што гледав е The holiday (2006 год.) со Cameron Diaz, Jude Law, Kate Winslett и Jack Black. Толку време одолговлекував да го гледам ама можам да кажам дека навистина сум воодушевена. Премногу ми се допадна филмот, па препорачувам сите кои што не го погледнале да го видат. Позз
Последен филм што го гледав е... http://www.imdb.com/title/tt1119646/ The hangover- урнебесна комедија.
Последен филм што го гледав е... Killers. Аиииии мамиииии ......... Ештон Качер .......... Оти бре овие од Холивуд ни прават така? Таков тип ...... Што ми требаше да го гледам, сега цело време фантазии ќе ме тепат
Последен филм што го гледав е... Eat pray love го гледав сеа... добар е,книгата повеќе ми се допадна и ликовите не си ги замислував баш така во тој поглед сум разочарана.Ама сега знам дека морам морам морам некогаш да ја посетам Италија,леле храна, само за таму сум јас,лиги ми истекоа
Последен филм што го гледав е... Никогаш не мислев дека ќе го изјавам ова... ама сериозно ми се згади од месо и се мислам што ќе јадам од денеска Филмот е одличен и поучен. За сите