Последен филм што го гледав е... Багуфче тој филм ми е омилен,како за мене да е измислен. Неможам да не заплачам на некои делови зошто ме погодуваат во срце. он топик : Последен филм што го гледав е Адвокатот на ѓаволот.
Последен филм што го гледав е... Детето со пругасти пижами , трагична драма за две деца од кои едното е германче, а друго еврејче што живее во логор. Крајно потресителен филм.
Последен филм што го гледав е... ^ го знам филмот преубав е, ама немам храброст да го гледам, зашто ќе плачам до смрт... а јас го гледав мирорс 2чето 7/10 му давам
Последен филм што го гледав е... 500 days of Summer. Убав филм, лесен, интересен, романтичен, необичен, сладок. Би ви препорачала да го гледате. (не е од оние кои ќе ве остават без зборови, ама е убав)
Последен филм што го гледав е... RED со Брус Вилис, Морган Фиримен и Џон Малкович. Интересна акција/комедија.
Последен филм што го гледав е... mm Step up 3 i Street dance.. ali deFinitivno street dance e poubaF a i nabrgu go gleaF the backup plan interesno filmce
Последен филм што го гледав е... за RED морам да прокоментирам дека се помочав од смеење со тој стариот,ме насмеа до солзи,супер фим инаку го гледав вчера kings of mykonos http://www.youtube.com/watch?v=lpsrj5FZujE
Последен филм што го гледав е... Raise your voice , одамна го имам во компјутер, но дури вчера се наканив да го гледам. Мислев дека е некој типичен тинејџерски филм, со некоја шмизла во главна улога која сонува да стане пејачка и да победи на некој важен избор и на крај, секако, победува. И затоа не ми се гледаше, ама вчера од зорт што немаше што друго, го пуштив И видов дека многу сум згрешила. Филмот е всушност прилично добар
Последен филм што го гледав е... Последен филм е: Alice In The Wonderland и сеа ќе го глеам Nanny McPhee and the Bing Bang
Последен филм што го гледав е... дали некој знае од каде можам да најдам превод за due date 2010...секаде барав кај што знам ама јас не можам да најдам
Последен филм што го гледав е... синока го гледав the ghost writer многу добар трилер со пирс броснан ви го препорачувам
Последен филм што го гледав е... Вчера на канал 5 плус. Spoiler И незнам која беше поентата на филмов, дали дека ѓаволот е семоќен или што?