Think like man Типичен романтичен филм,со веќе очекуван крај.Сепак имаше интересни моменти и смешни случки. 8/10
Макеover 7.5/10 Нејзе и е битно зачувувањето на литературниот јазик со тоа настапува на својата кандидатура, и истата ја губи. Пото се појавува г-дин.Дулитл (ако добро запамтив), продавачот на пиво, кој од неа бара мала помош за подобрување на својот говор/речник за да може да добие подобро работно место...но она му нуди сосема др.шанса....што ќе се случи каква е шансата, заплетот и нивната конекција, погледнете сами.
Epic Иако содржината е веќе видена, многу ми беше интересен. Тинејџерка оди да живее со татко и кој е опседнат со пронаоѓање на "мали луѓе" во шумата, за кои вели дека имаат цел посебен свет. Покрај некои околности и ќерка му ќе стане дел од нив. Убав филм. 8/10 Плус, се заљубив во Нод
Yankee Zulu Освен Бушава азбука, Македонски народни приказни и Во светот на бајките, Yankee Zulu е филм што ми го одбележа детството Се сеќавам дека го имавме снимено на касета и редовно го гледавме со сестра ми. Го немав гледано повеќе од 10 години, а богами и се намачив додека да најдам добра снимка без синхронизиран превод на руски или бугарски. Синоќа се потсетив на сите случки и пак се смеев како мало дете Хата па тата! Аааа МНДА!
Hansel & Gretel: Witch Hunters Одлично филмче. Нешто му доаѓа како акција и хорор. Марица ми беше преубава а и доста талентирана актерка. Малку поинаква приказна за Јованче и Марица, за тоа зошто нивните родители ги оставиле во шумата и потоа тие стануваат ловци на вештерки. Ме бендиса филмчево. 7/10 Препорачувам.
http://www.youtube.com/watch?v=alIq_wG9FNk Анимирано филмче што многу ми се допадна Од преголема загаденост луѓето повеќе не живеат на Земјата, а на Земјата има само едно преслатко роботче кое се грижи за отпадокот. Погледнете сигурно ќе Ви се допадне.
Starman Ми се допадна и тоа многу. Spoiler Ако сакате научна фантастика пропратена со романтика и вонземјани обавезно гледајте го
http://www.youtube.com/watch?v=ejQEdUwv0ew Секогаш после добра прочитана книга го гледам филмот доколку го има.Николас Спаркс никогаш не ме разочарал со неговите дела,а уште помалку со филмовите,почнав да го препознавам неговото пишување а тоа ме радува прекрасен филм со прекрасна тема,вреди да се погледне. Од моја гледна точка има делови во книгата кои се многу добри а се испуштени во филмот
Типична љубовна приказна...Веќе може да претпоставите за што се работи.Зомби се заљубува во девојка.Не е којзнае што ама добар е,не е лош за гледање. Оценка:8/10
Final Destination Изгледа дека само јас сум била таа што го нема изгледано филмов Конечно се наканив и седнав го изгледав првиот дел. интересно филмче иако малку предвидливо, сепак ми се допадна. Приказната сите ја знаете. Сега ќе ги изгледам и другите 4 дела. 7/10
Не знам како до сега не сум го изгледала овој филм кој дефинитивно ми даде нов поглед кон животот и ме потресе колку може да биде силна љубовта на еден родител иако понекогаш не ја покажува! http://www.imdb.com/title/tt0881320/ Sanctum (2011) Прекрасен филм!Силно го препорачувам!
Jennifer's Body Конечно го најдов. Филмов е прејак, го препорачувам. Spoiler A newly possessed cheerleader turns into a killer who specializes in offing her male classmates. Can her best friend put an end to the horror? Spoiler 10/10
LiTTLEMAN (2006) http://www.imdb.com/title/tt0430304/ Сигурно го имам гледано 2-3 пати, на двд. А прееска го начекав на едо. Доста смешно и интересно филмче. :up:
Овој пат онаа познатата прикаска , за тоа како парите можат да ти го уништат животот филмана на малку поинкаов начин ,добар и поучлив , колку човек е спремен да се контролира или не е .
Го гледав вчера. Интересен е да, ама во споредба со другите 2 дела мислам дека овој е нај предвидлив на крајот
The Woman in Black (2012) потрошив од слободното време за филмов не ми се верува колку беше зананикаде !! Позната прича и воопшто не беше страшен !! Афторо сакаше да каже ако сте во некоја чудна куча имајте куче со ВАС! 2/10
Jerry Maguire Том Круз е стварно добар во секоја улога, вклучувајќи ја и оваа секако. Рене никогаш не сум ја видела поубава на филм, многу е симпатична. А тоа детето, леле, преслатко бе, ПРЕСЛАТКО. Цуци - буци преку екран му правев. Спортска драма, малце напнато на моменти. Забелешка дека предолго траеше, повеќе од два саата, што е многу за ваков филм, како и да е. 7/10